Betöltés...

Super Mario Bros. Wonder (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 45.716 Ft



A JÁTÉKRÓL

Csatlakozz Mario-hoz és barátaihoz egy új 2D-s oldalnézetes kalandban, ami tele van csodákkal! A Super Mario Bros. Wonder-ben minden sarkon meglepetések várnak rád.



A Mario móka következő evolúciója

A klasszikus Mario játékmenet a Super Mario Bros. Wonder játékban a Wonder Flowers segítségével a feje tetejére áll! Ezek a játékot megváltoztató tárgyak csodálatosan furcsa dolgokat képesek előidézni. Légy tanúja annak, ahogy a csövek életre kelnek, óriási Spike-Ballk-ént pusztítást végezhetsz, és még sok minden mást!



Üdvözlünk a Flower Kingdom-ban

Mario és barátai meghívást kaptak a színpompás Flower Kingdom-ba, amely csak egy rövid ugrásnyira van a Mushroom Kingdom-tól. Sajnos Bowser király átváltozott repülő kastéllyá, és káoszt okoz a békés országukban. Most hőseinknek meg kell menteniük a helyzetet - és a Flower Kingdom-ot ebben a csodálatos új kalandban!



Egy csodákkal teli világ vár rád!

Minden pálya egy saját Wonder Flower-t tartalmaz. Gyűjts össze egyet, és bármi megtörténhet. A mozgó csövektől a billenő terepig, az ugráló Hoppos-októl a toporzékoló Bulrush-okig, az ejtőernyőzéstől az űrsétáig, sosem tudhatod, mi történik legközelebb. Még az is lehet, hogy valami teljesen újdonsággá változol át! A Wonder Flower-ek gyakran rejtőzködnek a pályákon belül, ezért tartsd nyitva a szemed, ha valami gyanús vagy szokatlan dologra bukkansz!



Minél többen, annál jobb

Online akár 12 barátoddal is játszhatsz egy Co-Op szobában, egy pályán legfeljebb 4 játékos játszhat. Segítsetek egymásnak, vagy nézzétek meg, ki ér elsőként célba! Egy játékos egy Mario-képmást helyez el egy pályán, hogy segítsen a többi játékosnak a többjátékos módban. Gyűjts össze akár három barátodat, és szórakozzatok egy konzolon! Játsszatok együtt kooperatívan, élesztgetve egymás szellemeit a bajban, vagy akár Yoshi játékosok is elvihetik a többieket!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Mario Bros. Wonder (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: