Betöltés...

Diablo: Prime Evil Collection (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.770 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Diablo: Prime Evil Collection tartalma:

- Diablo II: Resurrected teljes játék

- Diablo III teljes játék

- Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő

- Diablo III: Mephisto Pet háziállat

- Diablo III: Hatred’s Grasp Wings kozmetikum





A Diablo II: Resurrected a Diablo II című akció/szerpjáték felújított változata. Üldözd a titokzatos Dark Wanderer-t és harcolj a pokol lakosaival, miközben feltárod a Prime Evil, Diablo, Mephisto és Baal sorsát, most akár 4K-s felbontásban.



A Lord of Destruction immár visszatér!

A Diablo II: Resurrected tartalmazza a Diablo II és az epikus kiegészítője, a Diablo II: Lord of Destruction összes tartalmát. Küzdd át magad jeges barlangokon, élőholt förtelmekkel teli borzalmas sírokon és fagyos pusztaságokon keresztül az Arreat-hegy fagyos csúcsáig, majd állítsd meg Baal-t, a Lord of Destruction-t. Emngedd szabadjára a haragod a Lord of Destruction két játszható játékosztályával - a ravasz Assassin-al, a csapdák és árnyékfegyelmek mesterével, valamint a vad Druid-al, a merész alakváltóval, aki az ősi elemi mágiának parancsol.



Játékmenet

Mássz fel a Forgotten Tower-be, vágj utat Kurast dzsungelén keresztül, majd rohamozd meg a pokol kapuit, hogy legyőzd magát Diablo-t. Aztán mássz fel az Arreat-hegy csúcsára, hogy szembeszállj Baal-al, a Lord of Destruction-el a Worldstone Keep-ben. A Sanctuary hét legnagyobb bajnoka vár rád az ikonikus tábortűz képernyőjén - az Amazon, az Assassin, a Barbarian, a Druid, a Necromancer, a Paladin és a Sorceress. Mindegyikük rendkívül testre szabható, számtalan képesség és felszerelési lehetőséggel.



Új cross-progression rendszer

Tartsd meg a fejlődésedet bárhol is játszol A tervezett keresztfejlődési funkcióval bárhol is játszol a Diablo II: Resurrected-el, hozzáférhetsz a karaktereidhez és megtarthatod a fejlődésüket. Hozd el karaktereidet és zsákmányodat az összes támogatott platformra. Megtarthatod szintjeidet, küldetéseidet, fejlődésedet, képességeidet és tehetségedet.



Átalakított Ladder Season-ok

Csatlakozz a Diablo II: Resurrected játékosok soraihoz világszerte, és élvezd a versenyt a ranglétra tetejére. Kerülj feljebb egy új, exkluzív létrarendszerben, gyakoribb újraindításokkal, és szerezd meg helyed a legendák között.



Hozd magaddal a saját seregedet!

A Diablo II: Resurrected kooperatív játékmódja akár nyolc játékost is támogat, ráadásul minden játékos egy zsoldoshoz is hozzáférhet. A Burning Hells kegyencei erősödhetnek, de ígysem lesznek képesek megállítani titeket!







Diablo III

Játékosok generációi vették fel a harcot Diablo démoni hordái ellen, most rajtad a sor, hogy részt vegyél ennek az akció/szerepjáték következő fejezetében. Készülj fel, halandó hős, a pokol kapui megnyílnak!



Vegyél részt gyorsabb, okosabb és mélyebb harci összecsapásokban!

A Diablo III-ban a harc a jól bevált modellt követi: kattints a visító, vicsorgó ellenségeidre, majd csodáld a vérengzést - ám ez most mélyebb és részletgazdagabb, mint valaha. A rengeteg védekező képesség minden karakterosztály számára több taktikai lehetőséget jelent; a varázsitalok elfogyasztása közötti idő garantálja, hogy a célpontok gondos megválasztása és a csatatér irányítása ugyanolyan fontos legyen, mint az, hogy mit viszel magaddal a harcba, az életerőgömbök jelenléte pedig biztosítja, hogy a mobilitás jelentheti a különbséget élet és halál között.



Follower-ek

Néha egy hősnek szüksége van egy segítő kézre. A Follower-ek bátor bajnokok, akik melletted harcolnak a Burning Hells ellen. Abban hasonlítanak a Diablo II-ből ismert Henchmen-ekhez, hogy megfelelő fegyverekkel és páncélokkal szerelhetők fel, de saját képességekkel fejleszthetők, így testre szabhatod, hogyan harcolnak, és milyen passzív előnyökben részesítsenek.



Tárgykészítés és mesterségek

Ahogy a Sanctuary-n keresztül vezető utad során találkozol és segítesz az embereknek, a világ legtehetségesebb kézművesei közül néhányan jelentkeznek, hogy veled utazzanak. Ezek a kézművesek képesek arra, hogy a vadonban talált anyagokat vagy a nem szükséges tárgyakból megmentett nyersanyagokat jó célra fordítsák, egyedi páncélokat készítsenek vagy drágaköveket kombináljanak, hogy feloldják a bennük rejlő erőt.



Zökkenőmentes interakció

Hogy a Diablo villámgyors tempóját még jobban fokozzák, a fejlesztők változtattak a Diablo III karakter- és leltárkezelő rendszerén, így több időt tölthetsz majd az új képességek használatával, hogy legyőzd az ellenségeidet és zsákmányt szerezz. Ahelyett, hogy képességpontokat halmoznál fel és visszatartanád a képességeid fejlesztését, amíg szinteket vársz az ideális játékstílusod kialakításának érdekében. A Diablo III lehetővé teszi, hogy készségpontjaidat könnyedén újra kioszthasd, hogy érdekes játékstílusokkal kísérletezhess.



Karakterosztályok és képességek

A Diablo III-ban összesen hét karakterosztály van. Öt az alapjátékban, a Barbarian, a Witch Doctor, a Demon Hunter, a Wizard és a Monk. Mindannyian a Sanctuary-ért vívott harc veteránjai. A Crusader a Reaper of Souls kiegészítőben csatlakozik hozzájuk, a Necromancer pedig a Rise of the Necromancer csomaggal, sok új pusztító trükkel büszkélkedve. Mindegyik karakterosztály egyedi erőforrásrendszerrel és eltérő játékstílussal rendelkezik.



Szörnyek és tárgyak

A Diablo III több különböző, különálló szörnyeteggel rendelkezik, mint a Diablo I és II, valamint ezek a szörnyek mind saját különleges pusztító képességekkel rendelkeznek, némelyikük új, némelyikük pedig ismerős. A Diablo III véletlenszerű tárgyainak változatossága hasonló a többi Diablo-játékéhoz, több ezer új kombinációval, sok egyedi képességgel és eddig nem látott tulajdonsággal.



Kiterjesztett nehézségű játéklehetőségek

A Diablo III kibővített nehézségi módjait új, a normál beállításon kívül eső fejlődési lehetőségeket adnak a játékhoz. Ahogy leküzdöd az akadályokat és szintet lépsz, egyre erősebb és félelmetesebb páncélkészleteket, erős egyedi tárgyakat, magas szintű rúnákat és exkluzív recepteket és fejlesztéseket fedezhetsz fel a kézművesek számára. A szörnyek is egyre veszélyesebbé válnak a következő nehézségi szinteken. Változtasd a játék nehézségét, hogy finomhangold a kihívást, és megsokszorozd a hadizsákmányt, amit ellenségeid megölésével szerzel.







Reaper of Souls

Senki sem állíthatja meg Death-et! A Prime Evil tombol a Black Soulstone-ban, bosszúért és felszabadításért kiáltva. Mielőtt az ereklyét örökre elzárhatnák, Malthael - az Angel of Death - megjelenik a halandó birodalmakban egy új, halálos céllal: el akarja lopni a Black Soulstone-t, és saját akarata alá akarja rendelni a pokoli hatalmát.



Tisztítsd meg a világot a démonok fertőjétől a Crusader szerepében!

Áthatolhatatlan páncél, csillogó fegyverek és mérhetetlen sebzés - ezt jelenti Crusader lovagnak lenni, a halandó birodalmak új hősének. Westmarch burjánzó utcáitól a Pandemonium erőd ősi falaiig, küzdj meg a Diablo III történetének teljesen új V. felvonásában egy sereg halálos új ellenséggel.



Adventure játékmód

Minden út a tiéd. Minden útpont feloldásával nem lineárisan haladhatsz a Diablo III bármelyik felvonásában, és élvezheted a játékot az általad meghatározott tempóban. Ahogy játszol Az Adventure játékmód sandbox világában. Gyűjts vérszilánkokat, amelyeket titokzatos ereklyékre cserélhetsz, és érdemeket és győzelmeket szerezhetsz a világ minden táján.



Vérdíjak

Tapasztald meg a kihívások látványosságát, rémületét és változatosságát a legsötétebb Sanctuary-ban. Vállald el a folyamatosan frissülő, kiszámíthatatlan küldetéseket az újjászületett Horadrim számára: iktass ki fenyegetéseket, hódítsd meg a dungeon-okat, teljesíts eseményeket és még sok mást. Ha sikeresen elfogsz egy vérdíjat, aranyat, hatalmat és hatásos tárgyakkal teli Horadric rejtekhelyeket szerzel.



Nephalem Rift-ek

Lépj be a végső próbatételbe, a Sanctuary leghalálosabb és leghangulatosabb helyszíneiből összeolvasztott, végtelenül új, teljesen véletlenszerű dungeon-okba. Mindegyik hasadék különböző szinteknek és szörnyeknek ad otthont; emellett hatalmas oszlopokat is rejtenek, melyek fokozzák harci képességeidet. Merülj olyan mélyre, amennyire csak mersz, küzdj ellenségekkel és rémisztő Boss-okkal, valamint szerezz akár legendás jutalmakat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Diablo: Prime Evil Collection (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: