Betöltés...

Death or Treat (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.112 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Az olyan ikonikus játékok nyomdokaiba lépve, mint a Hollow Knight és az Ori-sorozat, a Death or Treat egy 2D-s akció rogue-lite, hack and slash játék. És mint ahogyan azt majd te is látni fogod, rendkívül pörgős és tele van intenzív akcióval.



Különleges megjelenés

A profi illusztrátorokkal való együttműködésnek köszönhetően a játék a Halloween ünnepe által ihletett, kézzel festett, gyönyörű környezetekkel és hihetetlenül részletes animációkkal rendelkezik, így HallowTown városának minden helyszíne saját, egyedi megjelenéssel és hangulattal bír.



Válaszd ki a neked tetsző harci stílust

Válaszd ki, hogy milyen típusú fegyver a legmegfelelőbb számodra (gyors, nehéz vagy távolsági) és nézz szembe ellenségek valóságos hordáival hamisítatlan hack and slash stílusban: repülj a levegőben, hogy aztán nagy erővel sújts le az ellenfelek tömegére, vagy mozog fürgén, és célozd meg az ellenfelek gyengepontjait.



Egy teljesen kézzel festett világ

Profi illusztrátorok és animátorok dolgoztak azon, hogy a legjobb tudásuk és képességeik szerint HallowTown városát egy egyedi stílusban alkothassák meg. Ennek az odaadó munkának köszönhetően minden világnak egyedi kinézete és hangulata van, így garantáltan élvezni fogsz minden egyes menetet!



Fedezz fel egy hatalmas világot

Játssz olyan világokon keresztül, mint a Darkchat, a Storyum Lab, Riptok, Deviltube és FaceBoo! Nem lesz könnyű dolgod, mivel minden egyes egyedi világ trükkösebb a másiknál.



Otthon, édes otthon: HallowTown

Imserd meg HallowTown kísérteties, de ugyanakkor barátságos lakóit, akik tele vannak meglepetésekkel! Vásárolj új fegyvereket, gyógyító italokat, új inventory helyeket, vagy tanulj meg új varázslatokat készíteni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Death or Treat (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: