Betöltés...

NBA 2K22 (Digital Cross-Gen Bundle) (Xbox One / Xbox Series X/S) (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 39.277 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az NBA 2K22 összes többjátékos szervere le fog állni 2023. december 31-én. Ezt követően az online szervereket igénylő összes játékfunkció nem fog működni.



Ez a termék 2023. 11/1-től nem lesz megvásárolható.



Ez a kiadás tartalmazza az NBA 2K22 for Xbox One és az Xbox Series X|S - A New Generation NBA 2K Experience című új generációs NBA 2K-élményt.



A kosárlabda világa

Az NBA 2K22 az egész kosárlabda-univerzumot a kezedbe adja. JÁTSSZ MOST valódi NBA és WNBA környezetben, autentikus csapatok és játékosok ellen. Állítsd össze saját álomcsapatodat a MyTEAM-ben a mai sztárokkal és a tegnapi legendákkal. Éld át saját profi utadat a MyCAREER-ben, és éld át személyes felemelkedésedet az NBA-be. Gyakorold menedzseri képességeidet a MyGM és a MyLEAGUE játékokban. Az NBA 2K22-ben bárki és bárhol kosarazhat.



Fokozd a játékodat

Az új taktikus támadójáték találkozik az átdolgozott védelemmel, hogy még versenyképesebb és magával ragadóbb legyen az NBA 2K22. Egészítsd ki a zsákodat ügyességi alapú dribblinggel, dobással, zsákolással és alley-oopokkal, a pálya túloldalán pedig vad új blokkokkal és versenyekkel válaszolj.



Légy része egy hatalmas kosaras közösségnek

Akár a Cityben (Xbox Series X|S-re), akár a Neighborhoodban (Xbox One-ra), éld ki kosárlabdás életedet a világ legnagyobb és legélénkebb kosárlabda-közösségében. A MyPLAYER-eddel tegyél bele a munkába, szerezz reputációt, és urald a pályákat. Edzhetsz a Gatorade edzőközpontban, beszerezheted a legújabb felszereléseket a SWAG'S-ban, és egész évben versenyezhetsz a különféle eseményeken. Légy az a játékos, aki lenni szeretnél az NBA 2K saját kosárlabda központjában.



Az álomcsapatod

Gyűjts, alkoss és kosarazz a végső NBA fantázia versenyen: NBA 2K22 MyTEAM. Állítsd össze álmaid csapatát NBA-sztárokból és legendákból bármelyik korszakban, és fedezd fel a MyTEAM-élmény játékmegváltoztató fejlesztéseit - minden egyes kiegészítést szezonról szezonra vezetnek be.



Új szezonok, új felfedezések

Az NBA 2K22-ben minden szezon új lehetőségeket kínál az új jutalmak elnyerésére. Akár a MyTEAM-ben, akár a MyCAREER-ben versenyezz a legjobbakkal, és fedezd fel, milyen elképesztő jutalmakat tartogat minden új szezon.



Jellemzők:

- NBA 2K22 Xbox One-ra

- NBA 2K22 for Xbox Series X|S - Az NBA 2K új generációs élménye

- 10 000 MyTEAM pont

- 10 MyTEAM token

- Zafír Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki és Kevin Durant MyTEAM kártyák

- 22 MyTEAM promóciós csomag (10-et kap a megjelenéskor, majd 4 héten keresztül hetente 3-at)

- Gyémánt Jordan cipő MyTEAM kártya

- Edzői kártya MyTEAM csomag

- 10 Boost minden egyes MyCAREER Skill Boost típushoz

- 10 Boost minden egyes Gatorade Boost típushoz

- 4 Cover Athlete póló a MyPLAYER-edhez

- MyPLAYER hátizsák és karhüvely

- Egyedi tervezésű gördeszka a MyPLAYER számára

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K22 (Digital Cross-Gen Bundle) (Xbox One / Xbox Series X/S) (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: