Betöltés...

Star Wars Jedi: Survivor (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 20.799 Ft



A JÁTÉKRÓL

Cal Kestis története folytatódik a Star Wars Jedi: Survivor című, külső nézetes, az egész galaxison átívelő akció-kalandjátékban, amelyet a Respawn Entertainment fejlesztett a Lucasfilm Games együttműködésével. Ez az új, epikus, sztoriközpontú, egyjátékos Star Wars történet folytatja Cal történetét, aki minden eddiginél messzebbre sodródik, miközben azért küzd, hogy megvédje a galaxist a sötétségbe süllyedéstől. Mint a Jedi Lovagok egyik utolsó túlélője, Cal arra kényszerül, hogy helytálljon a galaxis legsötétebb időszakában – de vajon meddig hajlandó elmenni, hogy megvédje magát, a csapatát és a Jedi Rend örökségét?



Állj ki a sötétség ellen

A történet a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után 5 évvel veszi fel a fonalat, és Cal egyre kétségbeesettebb küzdelmét mutatja be, miközben a galaxis egyre mélyebbre süllyed a sötétségben. A Birodalom által a galaxis peremére szorított Cal új és ismerős fenyegetésekkel is szembe kell, hogy nézzen útja során.



Folytasd Cal történetét

Cal már nem Padawan többé, egy erős Jedi Lovaggá érett és nőtte ki magát. Ahogyan a Jedi Rend emlékei és elvárásai ránehezednek, a Birodalom ellen folytatott keresztes hadjárata egyre veszélyesebbé válik. Itt az ideje, hogy Cal eldöntse, meddig hajlandó elmenni a hozzá legközelebb állók megmentéséért.



Fedezz fel egy szelídítetlen galaxist

Fedezz fel új bolygókat, és látogass el újra a Star Wars galaxisának ismert területeire, amelyek mindegyike egyedi környezetekkel, kihívásokkal és ellenségekkel rendelkezik. Sajátítsd el az új képességeket és felszereléseket, miközben bejárod a grandiózus tájakat és a kevésbé járt utakat is; azok a játékosok, akik a horizonton túlra merészkednek, szép jutalomban részesülnek.



Lépj túl a kiképzésed keretein

A Jedi: Fallen Order filmszerű harcrendszere további Erő-képességekkel és új fénykardharcstílusokkal tér vissza. Kombináld a rendelkezésedre álló fegyvereket és képességeket, hogy megtaláld a saját stílusodat, és legyőzd az új és régi ellenfeleket egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars Jedi: Survivor (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: