Betöltés...

Labyrinth of Galleria: The Moon Society (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 23.460 Ft



A JÁTÉKRÓL

A város szélén áll egy kúria, amely állítólag egy kincsekkel teli labirintus bejáratát rejti. Szeretnéd felfedezni a benne rejtőző varázslatos rejtélyeket?



Curios d'art

A csodálatos Madame Marta által megidézett, vándorló szellem vagy, aki a következő parancsra vár. Eureka, Madame Marta asszisztense és egy sereg lélekkel átitatott bábu segítségével az a feladatod, hogy egy titokzatos földalatti labirintus mélyére hatolj, ahol hemzsegnek az elvarázsolt szörnyek, hogy felszínre hozd a benne rejlő Curios d'art-t!



Fedezd fel a titkokat

Labyrinth of Galleria: The Moon Society új életminőség-javításokkal és 50 órányi felfedezéssel várja a börtönökben kúszó kalandokat, valamint egy teljesen testreszabható társat, aki teljesíti a parancsaidat. Használd a különféle paktumokat és bábkatonákat, hogy személyre szabd egy akár 40 harcosból álló csapatodat, hogy belevessétek magatokat a sötétségbe, és felfedezzétek a titkokat a Labyrinth of Galleria-val... ha meritek!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Labyrinth of Galleria: The Moon Society (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: