Betöltés...

Sentinels of Freedom (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)

Ár: 15.843 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel egy történetvezérelt kampányra a Sentinel Comics univerzumában, miközben egyesíted erőidet a hősök egyre növekvő csapatával, hogy szembenézz a legkülönfélébb gonosztevőkkel. Ami egy tipikus bankrablásnak tűnik, kiderül, hogy csak a kezdete egy sokkal baljósabb tervnek! Készítsd el a hősödet, gyűjtsd össze a csapatodat, és mentsd meg a világot ebben az izgalmas új, körökre osztott stratégiában!



Egyedi hősök

Válaszd ki a karakter háttértörténetét, személyiségét, erőforrását, képességeit és öltözetét. A hősöknek "állásaik" vannak, amelyek bizonyos statisztikákhoz, például extra mozgáshoz, valamint erőteljes képességkészletekhez adnak lökést, és teljesen testre szabhatók, hogy illeszkedjenek a játékstílusodhoz.



Szinkronizálás és éberség

A szinkronizálás és az éberség akciók életet adnak a csatatérre, amikor a karakterek különleges feltételek által kiváltott, sorrenden kívüli további akciókat hajtanak végre. Amikor egy karakter végrehajt egy akciót, a szinkronakciók lehetővé teszik más karakterek számára, hogy részt vegyenek benne, vagy fokozzák az adott akciót, például egy karakter figyelemelterelést hoz létre, hogy megszüntesse a célpont Evade védelmét, mielőtt egy támadás érne célba. Ha úgy pozicionálod a csapatodat, hogy kihasználd ezeket az extra akciókat, az döntő lehet a küldetés sikeréhez.



Nagyszabású küldetések

A játékosok a kampány során számos küldetésre indulnak. Ezek a küldetések csoportokra vannak bontva - mindegyik egyedi célokat, ellenségtípusokat és a játékos választási lehetőségét kínálja, hogy merre menjen tovább - így mindegyik friss és egyedi érzést nyújt. Ezeknek a kisebb bevetéseknek a másik előnye, hogy a játékos nem lesz túlterhelt mind az ellenségek mennyisége, mind az egyes körökre szánt idő miatt. Ugyanakkor ezeknek a bevetéseknek az egymás mellé fűzése még mindig lehetővé teszi a játékos számára, hogy úgy érezze, hősei nagyon erősek, mivel a küldetés során rengeteg ellenséget intéznek el.



A kezdeményezés

Képes leszel időben megmenteni a túszokat? Túl tudod élni a káoszt, amíg több védekező akcióra kerül sor? A kezdeményezésnek nagy hatása lehet az ilyen helyzetekben. A Sentinels of Freedomban a kezdeményezés határozza meg a kör összes karakterének és eseményének fordulósorrendjét. Az előző körökben végrehajtott akciók nagy hatással lehetnek a kezdeményezésre. A csere mechanika lehetővé teszi, hogy a hősök áthelyezzék pozíciójukat a kezdeményezési sorrendben, így nagyobb kontrollt kapnak annak eldöntésére, hogy melyik hőst aktiválják. A kezdeményezési sorrendben első hős sebességbónuszt kap, míg az utolsó hős pontosságbónuszt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sentinels of Freedom (Digitális kulcs - Xbox One / Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: