Betöltés...

Conan Exiles (Complete Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.628 Ft



A JÁTÉKRÓLA Conan Exiles: Complete Edition tartalma:

- Conan Exiles alapjáték

- Isle of Siptah Architects of Argos csomag

- Riders of Hyboria csomag

- Debaucheries of Derketo csomag

- Blood and Sand Pack Treasures of Turan csomag

- The Imperial East csomag

- Jewel of the West csomag

- The Savage Frontier csomag

- Seekers of the Dawn csomag

- The Riddle of Steel kiegészítő





A Conan Exiles egy online többjátékos túlélőjáték, most már varázslattal, amely Conan, a barbár földjén játszódik. Lépj be egy hatalmas, nyitott világú sandboxba és játssz együtt barátaiddal és idegenekkel, miközben saját otthonodat vagy akár egy közös várost építesz. Éljétek túl a fagyos hideget, fedezzétek fel a zsákmánnyal teli várbörtönöket, fejlesszétek karaktereteket dögevő túlélőből erős barbárrá vagy hatalmas varázslóvá és harcoljatok, hogy uraljátok ellenségeiteket az epikus ostromháborúkban. A Conan Exiles teljesen egyjátékos, kooperatív vagy állandó online többjátékos módban is játszható. Kovácsold össze klánod örökségét, miközben a száműzött földek visszaszerzéséért és uralmáért harcolsz. Használd az erőteljes építési rendszert, hogy egy kis otthontól kezdve egész városokig bármit létrehozhass darabról darabra. Vívj háborút kardok, varázslatok, íjak és ostromfegyverek segítségével, sőt, akár az istenek óriási avatárjai felett is átveheted az irányítást, hogy epikus csatákban zúzd szét ellenségeid otthonát.



Éld túl egy vad földön

Öltözz jól vagy gyújtson tábortüzet, hogy melegen maradjon és a hőségben gondoskodjon a lehűlésről. Vadászni, főzni, enni és inni kell, hogy életben maradj. Építsen menedéket, hogy átvészeld a felverődő homokviharokat. Légy óvatos, amikor sötét romokat fedezel fel, különben megronthat a gonosz varázslat.



Építsd fel otthonod és királyságod

Szedj nyersanyagokat, hogy szerszámokat és fegyvereket készíts, majd építs bármit, a kis otthontól kezdve a teljes városokig, darabról darabra, egy erőteljes építési rendszer segítségével. Helyezz el csapdákat, felvonókat és védműveket, majd díszítsd ki alkotásaidat bútorokkal, barkács állomásokkal és egyebekkel.



Uralkodj a száműzöttek földjén

Szerezd meg a száműzött földek egy részét, ha kell, vedd el más játékosoktól! Építs ostromfegyvereket és használj robbanóanyagokat, hogy lerombold az ellenséges város falait. Helyezz el csapdákat, toborozz szolgákat és építs védelmet, hogy megakadályozd ellenségeid invázióját.



Rontd meg magad, hogy sötét varázslatokat használj.

Fedezz fel alattomos varázslatokat és rontsd meg a tested, hogy használhasd őket. Különleges előnyöket kapnak azok, akik feláldozzák életerejük egy részét. Áldozz szolgákat, hogy démonokat és élőhalottakat idézz meg, és idomítsd őket akaratodhoz. Varázsolj sötétséget, szárnyalj az égen szárnyas szörnyetegeken és hívd le a villámokat, hogy lesújtsanak ellenségeidre.



Korszakok érkeznek a száműzöttek földjére

A Conan Exiles frissítései mostantól korszakonként érkeznek. Minden korszaknak saját témái, ingyenes játékmenet-frissítések és Battle Passok vannak. Ez a modell lehetővé teszi számunkra, hogy ingyen adjunk hozzá funkciókat és fejlesztéseket, miközben egyszerű módot biztosít bármely játékos számára, hogy támogassa a játék fejlődését, és exkluzív tematikus kozmetikumokat kapjon.



Fedezz fel egy hatalmas, nyitott világot

Utazz végig egy hatalmas és zökkenőmentes nyitott világon, a déli sivatag hullámzó homokdűnéitől a titokzatos keleti mocsárig és a fagyos észak hófödte hegyeiig. Mássz fel bárhová és tapasztald meg a felfedezés teljes szabadságát.



Brutális, véres harc

Harcolj gonosz szörnyekkel és más játékosokkal egy akcióorientált, kombóalapú harcrendszer segítségével. Térj ki, blokkolj és tanuld meg elsajátítani a harc igazi művészetét, hogy a Száműzött Földek legnagyobb harcosává válj. Ölj íjakkal, tőrökkel, kardokkal, fejszékkel és más eszközökkel.



Rabszolgasorba taszíthatod a szolgáidat, hogy teljesítsék a parancsaidat.

Rabszolgasorba taszíthatod a Száműzött Földek bűnözőit és ráveheted őket, hogy csatlakozzanak az ügyedhez, és védjék meg a területedet. Törd őket kerékbe, hogy megtörjétek az akaratukat, majd alakítsátok át őket íjászokká, harcosokká, kézművesekké, szórakoztatóvá és még sok minden mássá.



Fedezd fel az ősi civilizációk romjait

Az északi Black Keeptől a déli folyó mentén fekvő Dregsig fedezd fel az ősi civilizációk romjait és oldd meg a rejtélyeiket, hogy hozzáférj a kincseikhez. Fedezd fel a száműzött földek történetét, miközben felfedezed, feltársz történeteket és találkozol NPC-kkel.



Válj hatalmas istenné

Gyújtsd meg magad a négy istenség egyikével, például Derketo, a vágy és a halál istennőjével. Vidd áldozataidat istened oltárára, majd idézd meg és vedd át az irányítást hatalmas, toronymagas avatárjuk felett. Zúzd szét az ellenségeket és egész épületeket az avatárod lábával.



Játszhatok együtt vagy egyedül

Játssz egyedül helyben, vagy küzdj a túlélésért és a dominanciáért a nyilvános szervereken a folyamatos többjátékos módban. Saját szervert is üzemeltethetsz és meghívhatsz másokat, hogy csatlakozzanak hozzád egy olyan világban, ahol teljes mértékben te irányíthatod a szabályokat és a beállításokat. Csak egy maroknyi barátoddal szeretnél játszani? Próbáld ki a kooperatív módot!



Irányítsd a tapasztalataidat

Ha egyedül játszol helyben vagy egy szerveren, te vagy a világod adminisztrátora és számos játékbeli eszközhöz hozzáférhetsz. Módosíthatod a fejlődési sebességedet, szörnyeket hozhatsz létre, láthatatlanná válhatsz, kikapcsolhatod az avatárodat és még sok minden mást. Légy a saját szervered börtönmestere.



Játssz modokkal

Töltsd le a Conan Exiles modokat közvetlenül a Steam műhelyből, hogy testre szabd a játékélményedet. Letöltheted az egyéni Conan Exiles Unreal Editor-t is, és elkezdheted létrehozni a sajátodat. Számtalan mod várja, hogy felfedezd!







The Riddle of Steel

Emlékszel a 80-as évekbeli Conan, a barbár című epikus filmre? Most számos egyedi tárgyat szerezhetsz el a filmből, például a film ikonikus szereplőit ábrázoló szobrokat és figurákat. Helyezz el Arnold Schwarzenegger Conan, a barbár szerepében készült szobrokat a kastélyodban, és ülj a filmből származó csodálatos oroszlános trónra! Szereld fel magad Conan sisakjával, és viseld a harci festéket, akárcsak a film hősei.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 48 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Conan Exiles (Complete Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: