Betöltés...

Diablo III: Reaper of Souls (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.398 Ft



A JÁTÉKRÓL

Senki sem állíthatja meg Death-et! A Prime Evil tombol a Black Soulstone-ban, bosszúért és felszabadításért kiáltva. Mielőtt az ereklyét örökre elzárhatnák, Malthael - az Angel of Death - megjelenik a halandó birodalmakban egy új, halálos céllal: el akarja lopni a Black Soulstone-t, és saját akarata alá akarja rendelni a pokoli hatalmát.



Tisztítsd meg a világot a démonok fertőjétől a Crusader szerepében!

Áthatolhatatlan páncél, csillogó fegyverek és mérhetetlen sebzés - ezt jelenti Crusader lovagnak lenni, a halandó birodalmak új hősének. Westmarch burjánzó utcáitól a Pandemonium erőd ősi falaiig, küzdj meg a Diablo III történetének teljesen új V. felvonásában egy sereg halálos új ellenséggel.



Adventure játékmód

Minden út a tiéd. Minden útpont feloldásával nem lineárisan haladhatsz a Diablo III bármelyik felvonásában, és élvezheted a játékot az általad meghatározott tempóban. Ahogy játszol Az Adventure játékmód sandbox világában. Gyűjts vérszilánkokat, amelyeket titokzatos ereklyékre cserélhetsz, és érdemeket és győzelmeket szerezhetsz a világ minden táján.



Vérdíjak

Tapasztald meg a kihívások látványosságát, rémületét és változatosságát a legsötétebb Sanctuary-ban. Vállald el a folyamatosan frissülő, kiszámíthatatlan küldetéseket az újjászületett Horadrim számára: iktass ki fenyegetéseket, hódítsd meg a dungeon-okat, teljesíts eseményeket és még sok mást. Ha sikeresen elfogsz egy vérdíjat, aranyat, hatalmat és hatásos tárgyakkal teli Horadric rejtekhelyeket szerzel.



Nephalem Rift-ek

Lépj be a végső próbatételbe, a Sanctuary leghalálosabb és leghangulatosabb helyszíneiből összeolvasztott, végtelenül új, teljesen véletlenszerű dungeon-okba. Mindegyik hasadék különböző szinteknek és szörnyeknek ad otthont; emellett hatalmas oszlopokat is rejtenek, melyek fokozzák harci képességeidet. Merülj olyan mélyre, amennyire csak mersz, küzdj ellenségekkel és rémisztő Boss-okkal, valamint szerezz akár legendás jutalmakat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Diablo III: Reaper of Souls (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: