Barley a diéták eredményességének segítője A zöldárpa, amely az Energy Barley termékének fő összetevője, magas tápértékkel bír, és kiválóan igazodik az egészséges életmódot...
A Green Care alapanyagát adó lucerna magas klorofilltartalma miatt kiváló méregtelenítő és lúgosító. Igazi tápanyagbomba: megtalálható benne több vitamin (C-, D-, E-, K-, B-),...
A zöld növények festékanyagát adó klorofill rendkívül hatékony lúgosító, mellyel megőrizhetjük, vagy visszaállíthatjuk szervezetünk sav-bázis egyensúlyát. Emellett kiváló...
Az ókori kínai orvoslás és a modern technológia kombinációja az Aquafilter AIFIR-200 lúgosító szűrőbetét.
Az AIFIR-200 több szűrőközeget tartalmazó In-line, azaz sorba köthető...
A No Acid Lúgosító-savlekötő 12 tablettával, megálljt parancsolhatsz a savaknak, egyensúlyba hozhatod a gyomrodat és támogathatod emésztésedet. A Korall Kalciumot édesgyökér, alma...
A No Acid Lúgosító-savlekötő 60 tablettával, megálljt parancsolhatsz a savaknak, egyensúlyba hozhatod a gyomrodat és támogathatod emésztésedet. A Korall Kalciumot édesgyökér, alma...
A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának (al-fal-fa) nevezték el, és mára már széles körben fogyasztják...
A köles a legtáplálóbb gabonaféle, hosszú ideig a jóllakottság és a telítettség érzetét képes fenntartani lassan felszívódó tápanyagtartalma miatt. Főleg kásaként közkedvelt,...
KetoGreen – Növényi élelmiszer porkeverék prémium minőségben100%-os, természetes összetevőjű, vegán termék, mely gluténmentes, laktózmentes, GMO-mentes, s valamennyi összetevője...
KetoGreen – Növényi élelmiszer porkeverék prémium minőségben100%-os, természetes összetevőjű, vegán termék, mely gluténmentes, laktózmentes, GMO-mentes, s valamennyi összetevője...
Alacsony zsírtartalmának, természetes édességének köszönhetően bármilyen tejalapú fogást, desszertet el lehet belőle készíteni. Mindennapi fogyasztásra ajánljuk, italok, bármilyen...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...