Betöltés...

Hatékony időgazdálkodás

Ár: 13.300 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hogyan végezhetek el több dolgot kevesebb idő alatt?
Tegye minden lépését hasznossá!

"Ha bármely területen azt találja, hogy túl hosszú ideig tart Önnek egy terméket előállítani, akkor itt az ideje felülvizsgálnia a technológiáját."
L. Ron Hubbard

A nagy sebességű számítógépek és szuper gyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ. Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.

A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja Önnek, hogy hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek mikéntjét.

Ezen a tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

Miért dolgoznak némelyek keményen, és mégse végeznek el túl sok mindent, miközben mások többet érnek el sokkal kisebb erőfeszítéssel.
Mi okoz elvesztegetett időt Önnek a munkahelyén, és hogyan csökkentse felére a munkáját úgy, hogy mégis többet végez el kevesebb idő alatt.
Hogyan bontson le egy célt vagy tervet egyszerű, végrehajtható lépésekre, hogy könnyen elérhesse.

Ha ismeri ennek a tanfolyamnak az adatait és eszközeit, kétszer olyan gyorsan és fele annyi erőfeszítéssel lesz képes kezelni a munkáját. Kiküszöbölheti a stresszt, és több időt nyerhet magának mindazokra a dolgokra, amiket csinálni szeretne.


Életjobbító idő

A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam ára:

13.300 Ft (ez tartalmazza a jegyzetet is)

A tanfolyam hossza 3 nap részidőben.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Tanfolyam
 
Eddig megtekintették 123 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Hatékony időgazdálkodás" című hirdetést látja. (fent)