Betöltés...

EUROGREEN Stress Guard stresszkezelő gyeptrágya P56 10 kg (250-400m2)

Ár: 17.490 Ft

A STRESS GUARD gyeptrágya alkalmazásával felkészíthetjük pázsitunkat a szélsőséges időjárási körülményekre. Magas kálium tartalmának köszönhetően erősíti a sejtfalakat, fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. Nyári időszakban elősegíti a gyep szárazságtűrését, az őszi időszakban pedig segíti a tartalék tápanyagok képződését, fokozza a télállóságot.


A nitrogén komponensek ammónium-, karbamid- és burkolt karbamid formájában vannak jelen. Az azonnali és hosszú hatású nitrogénformák kombinációja gondoskodik a gyep egyenletes és igény szerinti tápanyag ellátásáról. A  burkolt nitrogén hosszú távú hatást biztosít és megakadályozza a túlzott növekedést. Ugyanakkor a kimosódási veszteségek és az égési sérülések kockázata minimálisra csökken.


NBPT Ureagátlóval kombinált nem burkolt karbamid megakadályozza az ammóniagáz formájú nitrogén veszteséget ezzel növeli a kijuttatott nitrogén hasznosulását.


A magas kálium tartalom segíti a gyep szárazságtűrését a meleg nyári időszakban valamint a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. Őszi időszakokban segíti a tartalék tápanyagok képződését, fokozza a télállóságot.


A magnézium elősegíti a levélzöld képződést és a fotoszintézist.


Pormentes, kopásálló, standard szemcsemérete révén kiváló szórási tulajdonságokkal rendelkezik, pontos tápanyageloszlást tesz lehetővé.


Csomagolás: 



10 kg vödör (elegendő 280-400 m2)


Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "EUROGREEN Stress Guard stresszkezelő gyeptrágya P56 10 kg (250-400m2)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: