Betöltés...

Sport Fűmag 1 kg Sport Mix - 35 M2 Területre Elegendő Minőségi Taposásálló Sportolásra Alkalmas Vetőmag

Ár: 2.300 Ft

Fűmag
Sport fűmagkeverék 1 kg. A kert és egyéb zöld helyek elengedhetetlen kelléke a szép zöld gyep. Kevés munkával és odaadással és főleg a  fűmag elvetésével legyen  önnek is füves kertje. Alkalmas a fűmag minden háztartási illetve hobbi kerthez. 1 kg kb 35 nm terület lefedésére elég. A fűmag fejlődéséhez  napi öntözés szükséges. A fűmag illetve a fű a kert tüdeje. A sport fűmag bírja a nyomást. Keverékünket a több igénybevételnek kitett területekre ajánljuk. 

 





Vetőmag összetétel


 


Angol perje 1 (Lolium perenne) 35 %
Angol perje 2 (Lolium perenne) 20 %
Vöröscsenkesz (Festuca rubra) 20 %
Olasz perje (Poa pratensis) 25 %
Kiszerelés 1 kg/doboz



Fűmag tájékoztató


Minőségi bevizsgált fűmagkeverék! A fűmag kínálatunk minden igényt kielégít. Az optimális füves kert érdekében szórjon minimum 1 kg fűmag keveréket 35 m2 területre. Amíg a fűszál nem erősödik meg, gondoskodjon a napi öntözésről. Az egészséges pázsit érdekében használjon gyomosodás elleni készítményt. A füvesítés során minden esetben döngölje bele a földbe, mivel a fűmag nagyobb esőzésnél össze mosódhat és a gyep foltos lesz. A fű mindig zöldebb lesz, mint a szomszédé.     


Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Palánta / Növénymagok
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Sport Fűmag 1 kg Sport Mix - 35 M2 Területre Elegendő Minőségi Taposásálló Sportolásra Alkalmas Vetőmag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-