Betöltés...

Incarcator 4x USB Incarcare Rapida Fast Charge 3.1A Qualcomm 3.0 cu Multiple Protectii & LED - Negru, Original Deals®

Ár: 14.884 Ft

Qualcomm 3.0 4x USB ultragyors töltő

Többszörös védelem  & LED kék  






NEMZETKÖZI KOMPATIBILITÁS


Mivel az egyik leginnovatívabb találmány az elektromos területen, a töltő-adapter segít megszabadulni az utazásaihoz szükséges összes adaptertől, mivel szinte bármilyen aljzathoz alkalmas, több mint 200 országban, függetlenül attól, hogy az USA-ban, Európában, Ausztráliában vagy Ázsiában tartózkodik.


Kompakt és elegáns kialakításával, mindössze 49 gramm tömegével ideális bármilyen utazáshoz.

Szó szerint gyorsabban töltődik a Qualcomm 3.0 legkorszerűbb integrált technológiájának köszönhetően, többszörös védelemmel.

 



 


AKÁR 4 ESZKÖZ EGYIDEJŰ CSATLAKOZTATÁSA


A Qualcomm 3.0 Premium töltőadapter 4 USB bemenettel rendelkezik a nagy sebességű töltéshez (3.1A), lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Az USB 3.0 típusú bemenet támogatja a különböző eszközök közvetlen töltését USB 3.0 típusú csatlakozóval.


A Premium Charger-Adapter beépített intelligens chippel rendelkezik, amely lehetővé teszi az áram intelligens elosztását, így minden csatlakoztatott eszköz eléri a maximális töltési sebességet.

Ez a funkció akár 50% -kal is lerövidítheti a töltési időt a klasszikus régi töltőkhöz képest.

A Qualcomm Quick Charge a világ legnépszerűbb gyorstöltési szabványa, amelyet több mint 800 különböző eszközön, például okostelefonokon és töltőkön használnak. A Qualcomm fejlesztette ki, és a mobil eszközök Snapdragon processzoraival működik.

Lehetővé teszi négy eszköz egyidejű gyors töltését, a leghatékonyabb és leggyorsabb okostelefon-töltési technológiát, amelyet kifejezetten olyan eszközökhöz terveztek, amelyek nem rendelkeznek gyorstöltéssel.

Ezzel az új töltőeszközzel értékes időt takaríthat meg, egy szabványos töltővel 40 perc alatt az akkumulátor töltöttségi szintje eléri a 0% -ról 25% -ra, de ezzel a töltővel 40 perc alatt az akkumulátor töltöttségi szintje eléri a 80% -ot

 





ELEGÁNS DESIGN, PRÉMIUM MINŐSÉG 100% GARANTÁLT


A hatékony, kompakt, karcsú és prémium kialakítású 4 az 1-ben töltő minden, amire szüksége van, ha utazik vagy egyszerűen csak mozog a városban.
Magasfényű fehér és csúcsminőségű felületek koronázzák meg ennek az egyedülálló töltő-adapternek a funkcionalitását.

Otthon, az irodában vagy útközben a csatlakozótöltő az új barátod, tele energiával, amely kapcsolatban tartja és feltölti Önt. A négy USB-porttal, köztük egy QuickCharge 3.0-val a töltő egyszerre három eszközt képes táplálni.

A Qualcomm 3.0 töltő négyszer gyorsabban töltődik, mint egy hagyományos töltő, mindössze 40 perc alatt eléri a 80% -os akkumulátor-élettartamot.
Tele A könnyű súlyú töltőt bárki könnyedén magával viheti bármilyen utazótáskában, laptoptáskában vagy akár kézitáskában.

Így biztonságban lesz, mind Ön, mind eszközei, köszönhetően az alacsony feszültség, túlfeszültség és véletlen rövidzárlat elleni technológiáknak az elektromos hálózat feszültségingadozásai miatt. A töltő számos intelligens töltési technológiával van felszerelve a használat közbeni fokozott védelem érdekében.

 





ELSŐ A BIZTONSÁG!


Biztonsági védelem: A töltőadapter importált PC 94vo tűzálló polikarbonát anyagból készül (környezetbarátabb és biztonságosabb a felhasználók számára), amely nem teszi lehetővé a termék deformálódását 125 ° C-os hőmérsékletnek kitéve.

És 10 000 használat után is teljesen működőképes. Az adapter CE, Rohs, FCC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ez a töltő nem alkalmas néhány nagy teljesítményű eszközhöz, használat előtt ellenőrizze az áramellátást.
Ez a termék adapter (nem tévesztendő össze a transzformátorral); Nincs feszültségátalakító funkciója! Győződjön meg arról, hogy a használt aljzat tápfeszültsége megfelelő, hogy elkerülje az eszköz esetleges károsodását vagy más biztonsági kockázatokat.

 

 



MŰSZAKI ADATOK:

Bemenet - bemenet: AC 100-240V 50/60 Hz 0.5A

Kimenet - kimenet: 5V = 3A, 9V = 2A, 12V = 1.5A


A csomag tartalma:
1x 4x USB 3.0  GYORSTÖLTŐ töltő

Kábel mellékelve: NEM!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Incarcator 4x USB Incarcare Rapida Fast Charge 3.1A Qualcomm 3.0 cu Multiple Protectii & LED - Negru, Original Deals®" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: