Betöltés...

Samsung EJ-PP610 érintőtoll 7,03 g Szürke

Ár: 17.110 Ft



A termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol értelmetlen szavak fordulhatnak elő benne. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet.
Magyar nyelvű termékleírás:
Samsung Styik S toll a Galaxy Tab S6 Van egy eredeti, precíz stylus a Samsung Galaxy tab S6 tabletta. Ez megkönnyíti Önt a weboldalak megtekintéséhez, az üzenetek írásában, jegyzetek elvégezéséhez vagy rajzolásához. A toll egy toll mérete. Nagyobb mérete van a standard írástól, így sokkal magabiztosabb és kényelmesen fekszik a kezedben. Tabletta támogatás ennek köszönhetően a ceruza simabb és kellemesebbé válik, mint valaha! Élvezheti az örömét, hogy esztétikai és megbízható gadget, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeinek. A mezők írása vagy kitöltése soha nem volt olyan sima, sima és hatékonyan futott. A zavarok nélkül írsz, és a ceruza tökéletesen egyenrangú lábnyomot hagy a képernyőn. Ugyanakkor kényelmesen dolgozik, mert újraindíthatja a képernyőn, mint egy papírlapon.
Angol nyelvű termékleírás:
Samsung rysik S Pen do Galaxy Tab S6 Masz przed sobą oryginalny, precyzyjny rysik do tabletu Samsung Galaxy Tab S6. Ułatwi on tobie przeglądanie stron internetowych, pisanie wiadomości, prowadzenie notatek, czy szkicowanie i rysowanie. Rysik jest rozmiaru długopisu. Ma większy rozmiar od standardowych rysików, dzięki czemu o wiele pewniej i wygodniej leży w dłoni. Obsługa tabletu dzięki temu rysikowi staje się jeszcze płynniejsza i przyjemniejsza niż kiedykolwiek wcześniej! Możesz cieszyć się radością płynącą z posiadania estetycznego oraz niezawodnego gadżetu, który perfekcyjnie wpisuje się w Twoje potrzeby. Pisanie czy wypełnianie pól jeszcze nigdy nie było tak płynne, gładkie i sprawnie przebiegające. Piszesz bez żadnych zakłóceń, a rysik pozostawia idealnie równy ślad na ekranie. Jednocześnie pracujesz komfortowo, bo dłoń możesz opierać na ekranie zupełnie tak, jak na kartce.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung EJ-PP610 érintőtoll 7,03 g Szürke" című hirdetést látja. (fent)