Betöltés...

BMW Perforated Twisted Line MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete

Ár: 12.900 Ft



BMW Perforált Twisted Line MagSafe A BMW által licencelt telefontokok elegáns kollekciója kiváló választás a bajor autóipari konszern rajongói számára, akik olyan borítást keresnek telefonjukhoz, amely nemcsak védi a készüléket, hanem high-end megjelenést is biztosít, és egyedivé teszi telefonját. . A kollekció egyedi megjelenésével nyűgöz le, ugyanakkor egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére - a kollekció a legmagasabb minőségű kivitelezéssel büszkélkedhet, minden részlet rendkívül kifinomult, akárcsak a bajor autóipari óriás minden terméke. Tökéletes kivitelezés és lenyűgöző megjelenés A tok külső rétegét kiváló minőségű ökológiai bőr borítja, ami elegáns megjelenést kölcsönöz, és megvédi a telefont a kopásoktól és karcolásoktól. Minden tok felületét perforációval és az egész borításon függőlegesen végigfutó fehér vonallal tették még vonzóbbá - ezeknek az elemeknek köszönhetően a tok egyedivé válik és magára vonzza a figyelmet. A legmagasabb minőségű bőr használata hosszú időn át garantálja a kifogástalan megjelenést. A tok hátlapja ráadásul polikarbonáttal van megerősítve, ami növeli az ütésállóságot, és megvédi a telefont az esetleges sérülésektől. A TPU-ból készült rugalmas oldalak jó fogást biztosítanak, ami lehetővé teszi, hogy a telefont szilárdan a kezében tartsa.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.
A kollekció exkluzivitását a BMW márka klasszikus fém logója és az M Power csomagolás hangsúlyozza, ami szintén a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét igazolja. Töltés vezeték nélkül! A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszközzé is válik a mindennapi használatban. A Perforált Twisted Line MagSafe kollekcióhoz tartozó tok tökéletes választás lesz minden BMW rajongó számára, aki nem csak az elegáns megjelenést, hanem a telefon védelmét is értékeli. A termék a BMW márka licenc alapján készült. Műszaki adatok Kollekció Perforált Twisted Line MagSafe Típus Hardcase Anyag TPU / PC / Öko-bőr Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BMW Perforated Twisted Line MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok