Betöltés...

BMW M Grip Stand Bicolor tok iPhone 15 Pro készülékhez - tengerészkék

Ár: 12.900 Ft



BMW M markolat állvány Bicolor Eredeti iPhone tokok gyűjteménye, amelyet a tekintélyes bajor autóipari konszern, a BMW szignált. A Grip Stand Hot Stamp kollekció telefon tokja olyan emberek számára készült, akiknek nem csak a funkcionalitás, hanem a stílus és a presztízs is fontos. Elegáns megjelenés A tokokat keskeny csík díszíti az M Performance stíluscsomag színeiben, amely a legmagasabb minőségű kivitelezés és a luxus kiegészítők szinonimája. Ez a csík nagyon finom, ugyanakkor a BMW termékekre jellemző egyedi elem. A dizájnt az M csomag emblémája és a BMW logók egészítik ki, amelyek szintén a termék kivételes minőségét és eredetiségét erősítik. További funkcionalitás A kollekciót egy további, sokoldalúan felhasználható pánt különbözteti meg. A beépített pántnak köszönhetően a telefon használata még sosem volt ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi a telefon biztonságos tartását futás közben, és állványfunkciót kínál, amely megkönnyíti a videók nézését edzés közben. Kiváló minőségű anyagok A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja és oldala poliuretánból készült, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig tekintélyes megjelenést kölcsönöz a toknak, és az ezzel a borítással felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és nagyon egyszerűvé teszik a borítás felszerelését.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy a karcolásoktól. A termék a BMW márka licencével készült. Műszaki adatok Kollekció M Grip Stand Bicolor Típus Hardcase Anyag TPU / PC / Öko-bőr Szín Szürke Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BMW M Grip Stand Bicolor tok iPhone 15 Pro készülékhez - tengerészkék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok