Betöltés...

Mercedes csíkos mintás bőr MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete

Ár: 14.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Mercedes-Benz csíkos mintás bőr MagSafe Ha olyan védőtokot keresel, amely nemcsak védi értékes iPhone készülékedet, hanem luxus megjelenésével is lenyűgöz - a Stripes Pattern Leather MagSafe kollekció minden bizonnyal megfelel az elvárásaidnak. A Mercedes-Benz konszern évek óta ismert arról, hogy kompromisszumok nélkül törekszik termékei legmagasabb minőségére, és ezt a legújabb Stripes Pattern kollekcióban is megvalósította. A sorozat minden egyes táskája lenyűgöz a hihetetlenül precíz kivitelezéssel, a lenyűgöző megjelenéssel és a hihetetlen funkcionalitással. Kiváló kivitelezés A Stripes Pattern Leather MagSafe kollekció minden egyes tokja nagy figyelmet fordít a részletekre. Minden tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amely biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütődésektől, ugyanakkor biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy a karcolásoktól. A stílusos védőtok úgy lett kialakítva, hogy megvédje a készüléket és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A kollekció tokjainak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és csúcskategóriás, igényes megjelenést kap. Exkluzív megjelenés Ennek a kollekciónak a gyártásához kizárólag prémium minőségű anyagokat használtak fel. A hátlapot ultra-exkluzív természetes bőr borítja, amely puha tapintású, és nagyfokú használati kényelmet biztosít, mivel az anyag biztonságosan illeszkedik a kézbe. A bőrfelületet függőlegesen elhelyezett csíkok díszítik, ami sportos jelleget kölcsönöz ennek a sorozatnak. További díszítés a MagSafe gyűrű közepén található nagyméretű Mercedes logó. A logó egyben a termék hitelességének és kifogástalan minőségének szimbóluma is. Érezze a vezeték nélküli töltés erejét A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszközzé is válik a mindennapi használatban. A termék a Mercedes-Benz márka licencével készült. Műszaki adatok Kollekció Csíkos mintás bőr MagSafe Típus Hardcase Anyag TPU / természetes bőr Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 15 Pro Max 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Mercedes csíkos mintás bőr MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok