Betöltés...

FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXBI2-BK

Ár: 10.450 Ft

Tartó kerékpárra, Univerzális Univerzális tartó, levehető FIXED Bikee 2 rendszerrel, ideális kiegészítő mobiltelefonjához, amivel rögzítheti azt a kerékpár vagy motor kormányán.

Vezetés közben a telefon szépen látható, így tudja használni a GPS navigációt, sport applikációkat, vagy zenelejátszót. A Bikee 2 tartó legnagyobb előnye más kerékpáros tartókkal szemben, hogy lehetőség van a tartó felső részének gyors és egyszerű kipattintására úgy, hogy a telefon az alaphoz rögzítve van. Kényelmesen magával viheti telefonját bármely megállónál vagy pihenőnél, amikor eltávolodik a kerékpártól.
A pihenő végén egyszerűen pattintsa vissza a tartó hordozható részét a kormányon található alapra, rögzítse elfordításával és már indulhat is tovább. A telefon rögzítésére szolgáló szilikon hurkok formája úgy van kialakítva, hogy ne akadályozza a FaceID, Swipe és ujjlenyomat-olvasó használatát az adott telefonokban. A tartó szilikon csápjai tökéletesen alkalmazkodnak a behelyezett telefon méretéhez, minden 4 - 6,5 hüvelykes átmérőjű készüléket képesek biztonságosan tartani. A tartó forgatható alapja lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges helyzetbe forgatását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXBI2-BK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Gps