Betöltés...

Spigen Cryo Armor Iphone 15 Pro Max Cryo kék - telefontok

Ár: 20.137 Ft

Spigen Cryo Armor Iphone 15 Pro Max Cryo kék - telefontok

Spigen Cryo Armor Iphone 15 Pro Max Cryo kék - telefontokAz újszerű és innovatív Spigen Cryo Armor tok nagyszerű megoldás a játéktelefont használók számára.
ArcticFlow, azaz légáramlási technológiával felszerelt, amely megvédi eszközét a túlmelegedéstől, elnyeli a hőenergiát, és kiengedi a szellőző házon keresztül. TPU, PC és belső grafit-szilikon panel kombinációjából készült, így tökéletesen véd a sérülésektől, és fenntartja az okostelefon megfelelő hőmérsékletét._x000D_ További előny az ütésálló légzsákok amelyek megvédik a telefont a sérülésektől._x000D_ < p>A tok matt textúrájú, amely ellenáll a szennyeződéseknek, a csúszásgátló tulajdonságok pedig szilárd fogást biztosítanak, és lehetővé teszik a telefon kényelmes, kockázat nélküli használatát a csúszástól. A tok tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét._x000D_ TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva< br /> - Pontosan elkészített
- Egyedi kialakítás
- Hűtő funkció
- Karcsú forma
- Tökéletes illeszkedés
- Könnyen össze- és szétszerelhető
- Teljesen funkcionális
/p>_x000D_ SZETT TARTALMAZ:
1 x Spigen Cryo Armor tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Cryo Armor Iphone 15 Pro Max Cryo kék - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok