Betöltés...

3MK NEO GLASS képernyővédő üveg (2.5D, kerekített szél, extra karcálló, extra törésálló, ultravékony, 0.26mm, 9H) FEKETE Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916)

Ár: 5.990 Ft

NeoGlass™ Repedésmentes üveg a teljes képernyő védelméért. Tudta, hogy a kipattogtatott él a leggyakoribb oka a kijelzővédő cseréjének? A töredezett élek gyengítik az üveg védelmét, és a forgácsok megsérthetik a kezét. A NeoGlass™ tervezésénél megerősítettük az éleket. Mostantól szupererősek, és nem forgácsolódnak! Az autók fényszóróiban kompozit üveget használnak. Az ilyen tartós alkatrészek kombinációja a NeoGlass™ védő tulajdonságainak titka. Nem csak elnyeli az ütközési energiát, hanem akár 350%-kal megerősíti a képernyőt. Extra előny? nem törik. A tartósság kulcsfontosságú, de nem feledkeztünk meg a részletekről sem. A NeoGlass™ sokkal hidegebb tapintású, mint a többi védőszemüveg. Miért? Ez azért van így, mert azt akartuk, hogy a lehető legtökéletesebben utánozza azt az érzést, amelyet az ujjának az üvegkijelzőn való mozgatásával tapasztal. A mindennapi rohanásban rendkívül könnyű megkarcolni a képernyőt. Nem csoda, ha gyorsan és hatékonyan szeretné felszerelni a védőüveget (főleg, ha – mint a NeoGlass™ – 8H keménységű). Tartozékkészletünkkel a telepítés kevesebb, mint 2 perc alatt lehetséges.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "3MK NEO GLASS képernyővédő üveg (2.5D, kerekített szél, extra karcálló, extra törésálló, ultravékony, 0.26mm, 9H) FEKETE Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések