Betöltés...

Emma gazdit keres

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Mimóza Macskamentő Alapítvány gondozásában régóta gazdit keres Emma:



Szia!

Emma vagyok, a Mimóza Macskamentő Alapítvány legrégebbi lakója...

Áprilisban soványan, bolhásan, hasmenéssel és kikopott szőrrel kerültem a gondozásukba (és nem mellesleg öt, akkor még csupán 3-4 hetes kis kölykömmel).

Rögtön kezelésbe vettek, parazitamentesítettek, hamar hízásnak indultam és a szőröm is szépen kinőtt. A hasmenésem viszont nem múlt, úgyhogy alaposabb kivizsgálásnak vetettek alá, s kiderült, ételallergiám van. Azt hiszem, ezért nem választ engem senki sem. L

Pedig már jó ideje teljesen rendben van a pocakom, s a diétám se nem bonyolult, s nem drága. (Egy bizonyos DM-es kutyakonzervet bírok, ami 100% marhahusiból van, s amit hol rizzsel, hol sárgarépával keverve, s egy cicavitaminnal kombinálva kapok. Ezek így összesen havonta kb. 5 ezer forintból megvannak, s én úgy tudom, egy „normális” cica etetése is belekerül ennyibe).

Szóval, immár 1 éve hiába várok az álom-gazdira. L A kölykeim közben mind „elkeltek”, akár csak azok a cicák, akik időközben érkeztek mellém. Még remélek, de egyre elkeseredettebb vagyok. Nem mintha rossz dolgom lenne itt, de azért szeretnék már megállapodni az egyetlen, igazi gazdim mellett.

Amit még tudni lehet rólam: Fiatal felnőtt vagyok (2 év körüli), ivartalanított nőstény. Szobatiszta vagyok, és nem rongálok, viszont imádok mozogni, mindenre felmászni, hogy „madártávlatból” kémlelhessem a terepet. Szeretek „beszélni”, minden eseményt örömmel kommentálok apró nyávogásokkal. Kedves vagyok, szívesen tekergek dorombolva az ember lába körül, sokszor felvetetem magam... Lelkesen fogadom a hazaérkezőt, szívesen alszom láb mellett és reggelente szívesen ébresztek puszival.

Kizárólag lakásban tartásra adnak (kijárós cicaként más házaknál összeehetnék olyasmiket, amiket nem bírok megemészteni).

Ha meggyőztelek, hogy érdemes engem választanod társadul, hívd a gondozóimat az alábbi számok valamelyikén: 06 30 741 3693, 06 20 247 0476, vagy írj nekik ide: mimozaalapitvany@gmail.comEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Én itt várok Rád (Bp., IV.kerület)!

Emma

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Felnőtt
Neme: Szuka
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 393 alkalommal

Macska rovaton belül a(z) "Emma gazdit keres" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: