Betöltés...

3D ragasztható elegáns falióra

Ár: 4.990 Ft

3D ragasztható elegáns falióra
ÁLLÍTHATÓ MÉRET
Az óra többféle méretben felszerelhető. Átmérője 60 és 130 cm között van. Az összeszerelés egyszerűsítése érdekében egy speciális mérőpoharat adunk hozzá.
3D HATÁS
A számlap ezüsthab számokból készült. A modern stílus tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú belső térhez, beleértve a csillogást is.
CSENDES
Az óra szerkezetét ketyegő hatás nélkül tervezték. Sima mozgású. 2 kézből álló készlet, az egyik a percet, a másik az órát mutatja.
MŰSZAKI ADATOK

Szín: ezüst
Anyaga: hab + műanyag + fém
Kezek hossza: 39 + 32 cm
Számjegy vastagsága: 1 cm
Számjegy magasság: 7-8 cm
Átmérő: 60-130 cm
Tápellátás: 1 x AA elem (nem tartozék)
Készlet súlya: 265 g
Súlya csomagolással: 365 g

BELEÉRTVE

Hab számok és felirat tükörrétegek
Óra számlap kezekkel
Mérőszalag kör jelölésére (átmérője 100 cm, de nagyobb átmérőjű órát is felszerelhet saját maga - csak ragasszon egy papírt a mellékelt sablonra, vagy használjon egy kiválasztott hosszúságú zsinórt és jelöljön be egy nagyobb kört)
Kampók a pajzs rögzítéséhez

Az önbeszerelhető óra gyönyörű és nagyon lenyűgöző magasfényű tükörhatású. Az óra 60 (számokhoz közeli mutató) és 130 cm átmérőjével néz ki a legjobban. Az egyes számok rögzítése a mellékelt öntapadó szalaggal történik. Az óra bármilyen falszínhez passzol. A számokat tetszés szerint elrendezheti - klasszikusan körbe, vagy elforgatva/mozgatva szabálytalan kompozíciót hozhat létre - minden rajtatok múlik!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "3D ragasztható elegáns falióra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: