Betöltés...

G21 Gyereksátor Teepee Zig Zag

Ár: 20.190 Ft

Van egy nappalija állandóan tele takaróval, amely a bútorok fölé lóg, kifinomult gyermekbunkert hozva létre? A gyerekek szeretik ezeket a búvóhelyeket, és álmodozásra és játékra alkalmas helyeket. Minden gyerek vágyik egy kis titokzatos sarokra, csak magának. De hogyan lehet megszabadulni a rögtönzött nagy bunkerektől, és mégis megadni nekik ezt az érzést? Vesz egy sátrat póló alakúra!
Gyermekek magánélet, élvezze az öröm az örömLuxus sátor gyerekeknek G21 teepee Zig Zag a gyermekek álmainak és titkainak megbízható védelmezője. Ugyanakkor nagyszerűen néz ki, így bárhol elhelyezheti a belső térben anélkül, hogy veszélyeztetné otthona szépségét és harmóniáját. Ezért váltak slágerré a pólósátrak, és nem szabad kihagyni egyetlen gyermekes háztartásból sem.
Hogyan szereljük össze?Nagyon könnyű. Mivel a teljes sátorhuzatot egy darabban szállítjuk, és tökéletesen előkészítve az összeszerelésre, nem kell mást tenned, mint a faoszlopokat átfűzni a megfelelő alagutakba, a rudakat a tetején megkötni és a póló a világon! Fektesse le a padlót a póló padlóra. A sátor bejáratát rögzítheti rögzített zsinórokkal a tartós nyitáshoz, vagy leengedheti, és magánéletet biztosít a gyerekeknek.
És mi a helyzet az extra bónuszokkal?Természetesen ezt sem felejtettük el! Nem csak a padló egyenes része a pólónak, ami nem szokott így lenni, de a póló mellé három párnát is kapsz. A gyerekek akár ráülhetnek, akár rájuk hajthatják a fejüket a délutáni pihenő alatt. A póló egyik falán van egy ablak.
A fő előnyök

Gyermeksátor indiai póló formájú
Könnyű telepítés
Padló és 3 párna
Ablak a belső megvilágításhoz

Termék részletek:

Sátor anyaga: poliészter 100g/m2
A rúd anyaga: fa
Rúd hossza: 197 cm
Szín: kék-fehér
Méretek (Sz x Ma x Mé): 180 x 170 x 160 cm
Súly: 4 kg
Csomag méretei: 18 x 114 x 18 cm
Csomag súlya: 4,5 kg

Csomag tartalma

Szövet sátor
6 x fa bot
padló
3 x párna


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "G21 Gyereksátor Teepee Zig Zag" című hirdetést látja. (fent)