Betöltés...

GoEco® Fültisztító pálcika 200 darab - rózsaszín

Ár: 1.300 Ft

GoEco® Fültisztító pálcika 200 darab
ÖKOLÓGIAI fültisztító pálcika újrahasznosított kemény kartonból és 100% PAMUTBÓL praktikus ECO CSOMAGOLÁSBAN!A tömör papírpálca újrahasznosított kemény kartonból készült, és sokkal erősebb, mint néhány műanyag pálca, és a finom 100% pamutnak köszönhetően kellemes lesz a fül tisztítása. Két különböző végük van, és kiválaszthatja, hogy melyiket részesíti előnyben.
MIÉRT van két különböző végük?- Az egyik vége lekerekített, a másik vége kúpos, fogazott. Használhatja mindkettőt, és megtudhatja, melyiket részesíti előnyben. Mindkettő megbízhatóan működik.- A pálcikákkal sminket is készíthet!
MIÉRT papírpálca?Mert bio. A tömör papírrúd újrahasznosított kemény kartonból készült. Ezért ökológiai, és újrahasznosított papírt használtak a gyártásához.Nem fogja tudni a különbséget a papír és a műanyag szilárdságában. Tesztjeink szerint ez a rúd sokkal erősebb, mint néhány vékony műanyag rúd a szupermarketből.
Pamut?IGEN. A botok vége 100% finom pamutból készült! Gyengéd a bőrön és kíméli a természetet, mert a pamut könnyen lebomlik a természetben.
A vatta rész nem tartalmaz mesterséges poliészter mikroszálat, amelyet olcsó pamut helyettesítőként használnak a nem ökológiai botokhoz. A poliészter azonban nem bomlik a természetben, ellentétben a gyapottal.
Melyik hulladékgyüjtőbe dobjam?A rudakat a papírhulladékkal együtt újrahasznosítjuk. Dobd őket a papír közé. Még ha nem is hasznosítja újra a botokat, a természetben szabadon bomlanak. Emlékszel? Ez csak PAPÍR + 100% PAMUT.
Újrahasznosítsa a papírdobozt a papírral.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "GoEco® Fültisztító pálcika 200 darab - rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: