Betöltés...

Újszerű galériás lakás 41nm lakótérrel + 30 nm galériával lakóparkban eladó

Ár: 41.900.000 Ft


Szigetszentmiklós Lakihegy egyik kedvelt lakóparkjában eladó egy fiatalos, jó állapotú lakás 41nm lakótérrel + 30nm galériás kialakítással.

A lakópark 2006-ban épült magas minőségi igényeknek megfelelve. Aszfaltos útról közelíthető meg, autóval a lakópark előtt ingyenes parkolás biztosított. Csendes zöld övezet mellett található az az öt lakásos társasház, amelynek egyik első emeleti galériás lakása várja új tulajdonosát.

A lakásban jelenleg egy tágas amerikai konyhás nappali, két hálószoba, kádas fürdőszoba és egylégterű galéria kapott helyet. Praktikus elrendezésének köszönhetően a belső lakótér tovább variálható igény szerint. A fotókon látható konyhabútor a vételár részét képezi.

A két hálószoba és a galéria laminált parkettával burkolt, míg a többi helység kerámia burkolatot kapott. Az ablakok műanyag hőszigetelt nyílászárók,amelyek szúnyoghálóval és redőnnyel is fel lettek szerelve.

A lakás fűtését és melegvíz ellátását kombi gázcirkó biztosítja, így rezsi költsége minimális. A nyári meleg napokra klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A lakás szép tiszta és akár azonnal is költözhető.

Közelben óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőségek. Kellemes közelségben van a Duna part, ami sétálásra és kerékpározásra is kiváló lehetőséget nyújt. Közlekedés szempontjából is előnyös, hiszen a buszmegálló 5 perc sétatávolságra található, ahonnan Budapest könnyen megközelíthető. Autóval az M0-s innen pár perc alatt elérhető.

Ajánlom fiatal családoknak és idősebbeknek is egyaránt. Befektetés céljából is tökéletes választás lehet, hiszen Budapest közelsége miatt nagyon könnyen kiadható. Ha szeretné megtekinteni, akkor várom hívását és nézzük meg együtt.

 

Irányár: 41.900.000 Ft

 


Tulajdonságok
Település: Szigetszentmiklós
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.01
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Újszerű galériás lakás 41nm lakótérrel + 30 nm galériával lakóparkban eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: TőlemNeked Kft.