Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Királyhágó út

Ár: 52.900.000 Ft

Pestszentlőrinc frekventált övezetében kínálok megvételre egy exkluzív lakóparkban található, igazi kis " Gyöngyszem" lakást.
A Halmierdő szomszédságában helyezkedik el, madárcsicsergős igazi zöldövezetben, ahol az erdő közelsége, egészséges levegőt és jó mikroklímát biztosít az ott élők számára. Séták és kirándulások lehetősége csodálatos környezetben!
A tulajdonos keze nyoma, művészi alkotásokban, egyedi képekben és zöld növényekkel díszített felületekkel meghatározza a 47 nm- es lakás atmoszféráját.
Az egymást segítő és támogató lakóközösségben beszélgetnek időt töltenek együtt (itt van valahová tartozás érzése), jó megérkezni, hazajönni ide.
A 2008- as években épült a lakópark a kapunál való bejutás biztonsági kódos beléptetőrendszerrel történik, az ott lakók folyamatos biztonságáról kamerarendszer gondoskodik.
A lift kényelmét is igénybe vehetjük, ha nem a lépcső mellett döntünk. Több ponton záródó bejárati ajtón történő belépés után, egy kis kényelmes előszobából jobbra nyílik a fürdőszoba és külön mosdó is helyett kapott a lakáson belül kézmosóval. Balra pedig a beépített gépesített konyhabútor található. A nappaliból jutunk ki az erkélyre, illetve jobbra egy külön szoba is található.
A fűtést központi kondenzációs gázkazán biztosítja, a lakásokhoz tartozó egyedi hőmennyiségmérő órákkal.
A konyhabútor a beépített gépekkel az ár részét képezi, illetve az extravagáns fürdőben kialakított gránit mosdótál, vízesés csap és dupla fiókos szekrény.

Megbeszélés tárgyát képezi a lakás teljes bútorozása is.

Alacsony fenntartási költségei miatt ez a lakás nagyon ideális választás akár fiatal párok részére is. Kiváló infrastruktúra: bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár.
A lakóparkkal szemben buszmegálló található, a KÖKI- Terminál 20 perc alatt elérhető. Tömegközlekedés 182, 282E, 166, 266.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!

Javaslom, hogy ne gondolkozzon tovább! Keressen bizalommal elérhetőségeimen , és tekintsük meg együtt mielőbb az ingatlant! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368293
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Királyhágó út
Alapterület (m2) : 47
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Királyhágó út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat