Betöltés...

Eladó lakás Tiszavasvári, Kabay János utca

Ár: 19.500.000 Ft

Eladó Tiszavasvári Kabay János utcán egy 72nm alapterületű 2,5 szobás extra felszereltségű alacsony rezsijű 4. emeleti társasházi lakás.

Irány ára: 19.500.000 Ft

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/U0IaNPa4kZE

A lakás alap tulajdonságai:
- bruttó alapterülete: 75nm
- szobák száma: 2,5
- légkondicionálóval felszerelve,
- külön helységben van a fürdőszoba, a WC, a mosó/tároló helység,
- teljes gépesített konyha + spájz,
- nagy nappali-ebédlő,
- parkosított belső területre néző erkély,
- alacsony rezsiköltség.

A lakás 2021-ben teljes felújításon esett át, melynek eredményeként a fürdőszoba minőségi burkolóval és zuhanyzóval valamint egy tágas fürdőkáddal lett ellátva. Ezen kívül a lakásba hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, az ablakok pedig műanyag hőszigetelt ablakokra lett lecserélve. A felújítás eredményekén a lakásnak alacsony rezsije van, mely általában alig 10.000 Ft, téli időszakban a hő központi fűtés díja fogyasztástól függően átlagban plusz 10.000 Ft.

A társasház 4 emeletes, melyben szintenként csak 2 lakás található. A társasház teteje tavalyi évben szintén felújításra került és új vízszigetelést kapott. A lakáshoz tartozik egy saját, egyedüli használatú tároló, illetve egy közös tároló is. A belső udvarban van lehetőség a parkolásra.

A lakótelepen található óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt, egy nagy parkosított játszótér és Járóbeteg Szakrendelő. Továbbá itt található az a Szociális Szolgáltató, aminek az épületében van a központi fűtést és meleg vizet biztosító kazánház is. A lakóteleppel szemben van a vasútállomás és a buszmegálló.

FIGYELEM!
A társasháztól 10 percre található Tiszavasvári központja, így könnyen elérhetők további boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, az önkormányzati hivatalok és számtalan üzlethelység is. Pár száz méterre pedig van egy benzinkút.

Tiszavasvári város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, a Tiszavasvári járás központja. A Keleti-főcsatorna bal partján fekszik, a vármegye székhelyétől, Nyíregyházától 28 kilométerre. A közvetlenül határos települések: észak felől Tiszalök és Szorgalmatos, kelet felől Nagycserkesz, délkelet felől Hajdúdorog, dél felől Hajdúnánás, délnyugat felől Polgár, nyugat felől Újtikos, északnyugat felől pedig Tiszadob és Tiszadada.

Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 36-os főút, ezen érhető el Nyíregyháza és Tiszaújváros felől is. Ezen kívül az M3-as autópálya Hajdúnánás melletti feljárója alig 4 kilométerre található. A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Debreceni nemzetközi repülőtér.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367086
Tulajdonságok
Település: Tiszavasvári
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kabay János utca
Alapterület (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Tiszavasvári, Kabay János utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat