Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Frangepán utca

Ár: 42.200.000 Ft

Eladó tégla lakás Angyalföldön, a közkedvelt Frangepán utcában!
A lakás egy lift nélküli, három emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. Az épület a múlt század elején épült, jelenleg közepes állapotú. A lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer és kamera szavatolja.

A lakás 41nm, egy szobás, jó állapotú, remek lokációjú, 3 percre az Árpád hídi és Forgách utcai metróktól.

A lakást többször újították fel 2007-óta, a társasházat is folyamatosan modernizálják (nemrégiben kifestették a lépcsőházat). A lakás jelenleg bútorozottan eladó! Az ingatlan költözésre kész állapotban van.

A nappali - hálószobában laminált padló van. A lakás fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Az ingatlan havi rezsije igen kedvező.


Az ingatlan az Árpád híd lábától, a Göncz Árpád Városközpont metró megállójától 3 percre, Angyalföldön található, mely nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a belváros kapujában páratlan infrastruktúrával rendelkezik. Gyalogosan néhány percre helyezkedik el több áruházlánc üzlete is (Spar, Aldi, stb.). A környéken drogéria, gyógyszertár, pékség, kávézó, benzinkút, kisebb boltok és üzletek, továbbá bank, posta, háziorvosi rendelő és önkormányzati hivatal is található. Autóval 3-5 perc alatt érhetjük el a Duna Plázát vagy a WestEnd Bevásárlóközpontot, ahol temérdek üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Autóval néhány percre található a Városliget és a Margitsziget is, ahol télen-nyáron kulturális események várják az érdeklődőket, és gyönyörűen felújított sétányok fogadják az andalgókat. A sportolni vágyók felfedezhetik a Városligetben vagy a Margitszigeten kialakított kivilágított futó-, kosárlabda- és focipályákat, szabadtéri edzőgépeket. A gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda is.

A parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonos 2000 Ft-ért éves parkolómatricát válthat ki.
A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A közelben található az 1-es villamos, a M3-as metró és több busz (26, 32, 34, 106, 115, 120) megállója is, így a lakásból a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Több éjszakai busz is megáll a környéken: 901, 918, 950, 950/A.

Amennyiben befektetésre keresi az ingatlant, azt a lakást nagyon kedvező áron bérbe lehet adni így ahogy van, hiszen bútorozottan eladó!

Jöjjön el és tekintse meg ezt a remek lokációjú lakást! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365833
Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Frangepán utca
Alapterület (m2) : 41
Szobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Frangepán utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat