Betöltés...

82 négyzetméteres, 4 szobás, felújított, panorámás, eladó lakás - Budapest II. kerület

Ár: 129.000.000 Ft

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kivételes lehetőséget, amely egyenesen a Kapás utca és a Margit körút sarkán található. Ez a legfelső, 5. emeleti, 81 m2-es ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, így lehetőség van arra, hogy saját igényei szerint alakítsa.

A felújítás során nemcsak az esztétikai, hanem a műszaki szempontok is szem előtt vannak, hogy biztosítsuk az Ön számára a kényelmet és a biztonságot. A társasházban végzett munkákhoz igazodva, az elektromos hálózatot és a tetőt is felújítjuk.

A környék minden szükséges szolgáltatással rendelkezik, ahol könnyedén megtalálhatja az üzleteket, éttermeket, kávézókat és gyógyszertárakat. Emellett a tömegközlekedés segítségével könnyen eljuthat a Mechwart ligetbe vagy a Szél Kálmán térre.

Az ingatlanban VEKA profilos műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, három rétegű üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel, hogy maximalizáljuk az Ön kényelmét és biztonságát. A kondenzációs gázkazán és a hűtő/fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, míg az energiatakarékos LED lámpák és rejtett világítások pedig a fenntarthatóságot szolgálják.

A burkolatok még szabadon választhatók, hogy teljes mértékben az Ön stílusához igazítsuk az otthont. Emellett a társasházban engedélyezett az Airbnb, így számos lehetőséget kínál befektetési célokra vagy rövid távú bérbeadásra.

Ez az ingatlan per-, teher- és igénymentes, így Ön azonnal élvezheti az új otthon vagy befektetés előnyeit.

Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant személyesen, kérem, vegye fel vele a kapcsolatot
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: II. Kapás utca
Alapterület (m2) : 82
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "82 négyzetméteres, 4 szobás, felújított, panorámás, eladó lakás - Budapest II. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum