Betöltés...

Eladó 75 nm-es Téglalakás Tárnok Öreghegy

Ár: 32.000.000 Ft

Tárnok Öreghegyen, 75m2-es, földszinti, kertkapcsolatos lakás, garázzsal, nagy tárolóval, új építésű házas környezetben eladó.
A terület zártkert, az épület a tulajdoni lapon gazdasági épület, így lakáscélú hitel a vásárláshoz nem vehető igénybe. Az épület tégla falazattal épült, szigeteléssel ellátott, a tető cserépfedéses. A házban 2 külön bejáratú lakás került kialakításra, egy földszinti és egy emeleti, melyek osztatlan közös tulajdonban vannak. A lakás 75m2-es, 2 szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll. Az egyik szobából, mely 26m2-es, a kialakításának és a méretének köszönhetően, 2 szobává alakítható, így 3 szoba állhat rendelkezésre. A lakás része egy 20m2-es beépített és egy 20m2-es nyitott terasz. A szuterén szinten található a garázs és egy 24m2-es tároló, mely a lakáshoz tartozik. Fűtése hűtő-fűtő klímával és kályhával megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Közművek közül a víz és a villany a telken belül, a gáz az utcában található, csatorna nincs. Jól járható, részben aszfaltozott úton megközelíthető, sík terület, buszmegálló pár perc sétával elérhető.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok
Település: Tárnok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Öreghegy
Alapterület (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 75 nm-es Téglalakás Tárnok Öreghegy " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó