Betöltés...

Eladó 69 nm-es Felújított Téglalakás Veszprém Virág Benedek utca

Ár: 64.000.000 Ft

3 szobás, FELÚJÍTOTT TÉGLA lakás, igazán ALACSONY REZSIVEL eladó Veszprém belvárosában, a Virág Benedek utcában.
      A 69m2-es, hangulatos, első emeleti lakásra jellemzőek a KÉNYELMESEN TÁGAS, jól bútorozható, VILÁGOS TEREK. A 3,2 m belmagasságú polgári lakásba belépve egy nagy, tényleg tágas előtérbe érkezünk. Innen nyílik balra a nagy, valóban méretes szoba. Itt egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA berendezés teszi még komfortosabbá a szobát. A szobából egy kis közlekedőre érünk, ahonnan jobbra a WC, balra a zuhanyzós fürdőszoba található. Tovább haladva a konyhába érkezünk, amely méreténél fogva az étkezőnek is kényelmesen nagy teret nyújt.
     Az étkezőbe a bejáratnál lévő előtérből is bemehetünk. A konyhából nyílik a szokásostól eltérő formájú, sokszögű, szintén jól bútorozható, méretes szoba. A radiátoros fűtésről és a meleg vízről GÁZKAZÁN gondoskodik. A lakás REZSIJE MEGLEPŐEN ALACSONY. A gázszámla mindössze 12 000,- forint/hó. Közösköltség nincs. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL felszerelve.
         A felújítás során kicserélték a villany és vízvezetékeket, az összes burkolatot. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a két szoba nagyon jól elkülönül egymástól. Parkolni a lakás közelében több helyen is lehet, melyre nagyon kedvezményes parkolási bérlet váltható az ottlakóknak. A közelben KARNYÚJTÁSNYIRA MINDEN ELÉRHETŐ: buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, éttermek, óvoda, bölcsőde, iskolák, színház, bankok, önkormányzati intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. stb. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban! 
https://my.matterport.com/show/?m=boJ6vvNs33Z
     TELITALÁLAT a jó vételhez! A vásárláshoz még december 31-ig igényelhető CSOK és állami támogatás.
        HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan!
   Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
Tulajdonságok
Település: Veszprém
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Virág Benedek utca
Alapterület (m2) : 69
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.05
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 69 nm-es Felújított Téglalakás Veszprém Virág Benedek utca " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Csordás Ingatlan