Betöltés...

80 db-os higiéniai készlet kisállatos gazdiknak - 50 db 60x60 cm eldobható kutyapelenka és 30 db kutyapiszok felszedő zacskó (BB-21600)

Ár: 6.990 Ft

50 darab eldobható kutyapelenka + 30 kutyapiszok zacskó Az új eldobható felszívó higiéniai párnák kiváló megoldást nyújtanak az állatok neveléséhez és a tisztasághoz. Ideális választás kölyökkutyákhoz és idősebb, beteg kutyákhoz. Ezek a higiéniai párnák megbízhatóan helytállnak, és nem csak kutyákhoz, hanem macskákhoz és nyulakhoz is tökéletesek. A készlet tartalmazza a zsákokat is. A 2 tekercsben összesen 30 darab erős, tartós zsák található. Ezek a zsákok kihagyhatatlanok a kutyasétáltatás során. Az abszorbens és vízálló felépítésnek köszönhetően a párnák felső rétege mindig száraz marad. A háttér négy széle szigetelt, így nem kell tartani a szivárgástól. Az emelt mintázat a párna belsejében növeli a nedvszívó képességet, a folyadék csatornákon át lefolyik, így még hatékonyabban szívja fel. Akár 200 ml folyadékot is elnyelnek egyszerre. Hasznosak utazáskor vagy környezetváltozás esetén is. Autóban, szállodákban vagy bármely olyan helyen, ahol korlátozott a hozzáférés a szabad területhez, remekül használhatók. A termék adatai: Szín: kék / fehér Anyag: nem szőtt szövet, faapríték, öntött fólia, makromolekula + zsákok (100% PE) Pelenka mérete: 60 x 60 cm Zsák mérete: 30 x 22 cm Csomagolás mérete: 28 x 24 x 14 cm Készlet súlya a csomagolásban: 1,650 kg A készlet tartalma: 50 darab kutyapelenka 2 tekercs zsák (összesen 30 db) Ezek az eldobható higiéniai párnák rendkívül nedvszívóak és vízállóak, kiválóan megvédik a padlót és az ágyakat otthon, valamint az állatok ketrecek és alomtálcák bélelésére is alkalmasak. Gyorsan és hatékonyan felszívják a nedvességet, garantálva a kényelmet és tisztaságot a kedvenc háziállata számára. Ne habozzon, rendelje meg most, és biztosítsa házikedvencének a megfelelő ellátást és törődést!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "80 db-os higiéniai készlet kisállatos gazdiknak - 50 db 60x60 cm eldobható kutyapelenka és 30 db kutyapiszok felszedő zacskó (BB-21600)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: