Betöltés...

Méretre szabható világító kutya nyakörv - figyelemfelkeltő biztonsági nyakörv esti sétákhoz bármilyen méretű kutyának - sárga LED fénnyel (BB-21631)

Ár: 2.990 Ft

LED világítással rendelkező, méretre vágható kutyanyakörv. Kiemelkedő világítás - A kutyanyakörv LED diódával van felszerelve, amely az egész nyakörvön keresztül fényt bocsát ki, lehetővé téve, hogy a kutya távolról is látható legyen a sötétben. Ez növeli a biztonságot a sötétedés utáni séták során, valamint a korlátozott látási viszonyok között. Beépített akkumulátor - A nyakörv rendelkezik egy akkumulátorral, amelyet USB porton keresztül lehet tölteni. A készlet tartalmaz egy USB-microUSB töltőkábelt. Méretre vágási lehetőség - A nyakörv méretét a háziállat nyakának méretéhez lehet igazítani. Csak mérjük meg és vágjuk le a gumicsövet. Ezután helyezzük a műanyag dugót rá, és kész is vagyunk. A nyakörvet az állítókapcsolótól az ellenkező oldalon kell levágni! 3 fényerősségi mód - A nyakörv három fényerősségi móddal rendelkezik. 1. mód: gyors és pulzáló fény, 2. mód: lassú és pulzáló fény, 3. mód: állandó fény. A módok be- és kikapcsolása az műanyag panelen található gombbal történik. A termék jellemzői: Nyakörv színe: sárga; Világítás színe: sárga; Anyag: PVC; Méret: 70 x 1,2 cm; Súly: 58 g A csomag tartalma: Nyakörv USB-microUSB kábel Ez a világító nyakörv mindenki számára láthatóvá teszi, hogy a kutya jelen van sötétedés után. Ez különösen hasznos lehet, amikor a kutya kint tartózkodik, például kempingezéskor vagy séta közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Kutya rovaton belül a(z) "Méretre szabható világító kutya nyakörv - figyelemfelkeltő biztonsági nyakörv esti sétákhoz bármilyen méretű kutyának - sárga LED fénnyel (BB-21631)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: