Betöltés...

Szakmunkásokat keresünk Németországba!

Ár: 450.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Azonnali munkakezdéssel keresünk CNC esztergályosokat és marósokat, szerszámkészítőket, sík- és palástköszörűsöket, mezőgazdasági gépszerelőket, gép- és szerkezetlakatosokat, ipari fényezőket, illetve MIG/MAG/WIG hegesztőket Stuttgart környékére, megbízható német céghez, bejelentett munkára.
Elvárások: jó német nyelvtudás (B1-es szint) illetve legalább 2 év munkatapasztalat! Hegesztőknek minősítés előny, de nem feltétel!
Amit nyújtunk: 1500 Euro nettó bér, (170 munkaóránál), túlórák emelt tarifával, ingyenes szállás, (panzióban, nem munkásszállón) Munkaruhát, munkacipőt, hazautat (8 hetente 200 euróig) a cég fizeti.
A részletes német illetve magyar nyelvű szakmai önéletrajzokat a munka.tk@gmail.com-ra várjuk, illetve telefonon a: 06202978844-es számon lehet érdeklődni.
Közvetítői díj nincs!
További információk: www.tkallas.eu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Nyelvtudás: Nyelvtudással
Ország: Németországban
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Egyéb
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 2310 alkalommal

Külföldi munka rovaton belül a(z) "Szakmunkásokat keresünk Németországba!" című hirdetést látja. (fent)