Betöltés...

Ron Kimball · Matt DeLorenzo: Autók JÓ ÁLLAPOTÚ ANTIKVÁR Belül kifogástalan a védőborítón kisebb kopás Nagy méretű könyv

Ár: 19.999 Ft

Szerző:Ron Kimball · Matt DeLorenzo Kiadó:Geopen Nyelv: magyar Kiadás éve: 2008 ISBN:9789639765436 Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT Oldalszám: 208 oldal Méret [mm]: 340 x 420 x 21 Ahogy ?a 20 század elején legördültek a szerelősorról a legelső automobilok, a modellek szinte sokkolták az embereket. Tervezőik a megvalósult álmot látták bennük, létrehozóik a határtalan erőt és lehetőséget. Annak pedig, aki egy négykerekű szerencsés tulajdonosának tudhatta magát, az autó egyet jelentett a vágy valóra válásával és a kiválasztottság különleges tudatával. Ebben az exkluzív fotóalbumban együtt gyönyörködhetünk az autó több mint egy évszázados történelmének legkedveltebb, legszebb, leggyorsabb és legelegánsabb modelljeiben. A kötetben látható veterán járművek ma is a tervezés csodájának számítanak. A világ egyik legjobb autófotográfusának nagyszerű, hatásos stúdiófelvételei mint műalkotást mutatnak be minden egyes darabot, amelyekről a részletes műszaki adatokon túl sok mindent megtudhatunk a szellemes, érdekes, lelkes és bevallottan rajongó kísérőszövegből. Az album öt fejezete legjellemzőbb és kimagasló tulajdonságuk alapján osztályozza a híressé vált modelleket: szórakoztatásra termett járművekre, presztízsautókra, a szépség, a sebesség és az erő megtestesítőire. Ma már nosztalgia a 20. század, amikor az autó még műalkotás volt. Vegyük csak ízelítőül az első fejezetből az 1957-es Chevrolet Bel Airt vagy az 1973-as De Tomaso Panterát. Ki ne élvezné, ha ilyen gépet vezetne? A presztízsautók között szerepel az 1930-as Rolls Royce Boattail Convertible és az 1964-es Aston Martin DB5. A sebességet olyan meodell képviseli, mint a szupergyors 1958-as Chevrolet Corvette, a 2004-es Porsche Carrera GT vagy a 2007-es Ferrari 599 GTB Fiorano. A lehengerlő lóerőket az 1967-es Shelby Cobra 427 Convertible, az 1985-ös Lamborghini Countach és a 2003-as Enzo Ferrari hirdeti. A szépség, a stílus és a forma tökéletességét olyan modellek illusztrálják, mint az 1938-as Bugatti Type 57C, az 1992-es és a 2008-as Dodge Viper. A kötetet a fejezetekben fotókkal bemutatott gépkocsik minden lényeges műszaki adatát, tervezésének állomásait összefoglaló katalógus zárja, amelyből érdekes adalékokat tudhatunk meg a nagy autógyártók és versenyistállók háza tájáról is. Az albumban olyan modellek szerepelnek az 1923-as Duesenberg túrakocsitól a 2008-as Lamborghini Reventónig, amelyek megvalósítják a tervezők, a sebesség, a szépség, a luxus megszállottjainak legtitkosabb álmát. Olyan gépekben gyönyörködhetünk, amilyeneknél szebbet, klasszikusabbat, erősebbet és gyorsabbat elképzelni sem lehet.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Ron Kimball · Matt DeLorenzo: Autók JÓ ÁLLAPOTÚ ANTIKVÁR Belül kifogástalan a védőborítón kisebb kopás Nagy méretű könyv" című hirdetést látja. (fent)