Betöltés...

Carol mosogató csaptelep választható színben

Ár: 15.999 Ft

Carol mosogató csaptelep választható színben
Ez a konyhai csaptelep a praktikum és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálja konyhádhoz. A Carol bézs színű mosogató csaptelep kiváló minőségű anyagokból készült, és számos kényelmi funkciót nyújt a mindennapi használat során.
Kihúzható zuhanyfej: Ez a csaptelep egyszerre kihúzható és állítható zuhanyfejjel is rendelkezik, amelyet a csap felső részén található gombbal könnyedén szabályozhat.
Strapabíró anyagok: A csapteste masszív rézből készült, mely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A fogantyúink cinkből készülnek, amelyek könnyen kezelhetőek és ellenállnak a napi kopásnak.
Bézs szín: A csaptelep bézs színű festéssel van ellátva, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz. A bézs gránit mosogató enyhe szeplős mintázatát utánozza, így garantálva a tökéletes színazonosságot.
Vízvezetékekkel együtt: A mellékelt vízvezetékek két különböző csőből állnak, egy hideg és egy meleg vízvezetékből. Mindkét vízvezeték 60 cm hosszú és rozsdamentes acél külsővel rendelkezik, belül pedig strapabíró műanyagot találunk. A csőnek 1/2' csatlakozási méretük van, így könnyen csatlakoztathatók a csaptelephez.
A csomag tartalmazza:

Csaptelepet
Flexibilis bekötő csövet
Rögzítőket


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Carol mosogató csaptelep választható színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: