Betöltés...

Mini méretű, megbízható ékszermérleg 0,1 g pontossággal - LCD kijelzős, tara funkciós zsebmérleg - 200 grammig mér (BBV) (BBL)

Ár: 3.990 Ft

Kompakt zsebmérleg, amely mindenki számára hasznos lesz. A mérleg teherbírása 2 00 g-ig terjed,  és elemmel működik. Segítségével lemérhet apró tárgyakat, például érméket, kulcsokat, ékszereket, sőt drágaköveket is. Az ékszermérleg  használata nagyon egyszerű és intuitív  – ráadásul a fedélen található egy hasznos használati és kalibrációs kézikönyv is. Kis méreteinek (7,5 x 13 x 1,5 cm) és zárható fedelének köszönhetően az ékszermérleget bárhová magával viheti - például pénztárcában, hátizsákban, de akár zsebben is könnyedén hordozható. A zsebmérlegben lévő fedél nem csak a kijelzőt védi, hanem a készüléket is, a nyomás miatti véletlen aktiválástól.        A nagy pontosság (0,1 g) megbízhatóvá teszi a mérési eredményeket. A zsebmérlegnek nagyon fontos  belső kalibrációs funkciója is van , aminek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy mérései hosszú használat után is helytállók lesznek.  Hasznos a tara funkció is, amely például akkor alkalmazható, ha ki akarja vonni a csomagolás súlyát a becsomagolt tétel súlyából. A termék LCD-kijelzője lehetővé teszi a kijelzett érték egyszerű leolvasását. A mérleg automatikusan kikapcsol, ha több mint 60 másodpercig nem használják.  Az alvó üzemmód  lehetővé teszi az akkumulátor élettartamának jelentős meghosszabbítását.  A termék jellemzői: ház színe: fekete mérési tartomány: 200g-ig mérési pontosság: 0,1g a kijelzőn megjelenő számjegyek száma: 5 számjegy automatikus kikapcsolás: 60 mp kiegészítő funkció: TARA kijelző: LCD tápellátás: 2x AAA elem (nem tartozék) méretek: 7,5 x 13 x 1,7 cm Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=zbdxouT9XT4

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Mini méretű, megbízható ékszermérleg 0,1 g pontossággal - LCD kijelzős, tara funkciós zsebmérleg - 200 grammig mér (BBV) (BBL)" című hirdetést látja. (fent)