Betöltés...

14 funkciós multifunkciós aprító, szeletelő- minden vágási, szeletelési és aprítási igényt kielégít 8 cserélhető pengével (BBV)

Ár: 5.990 Ft

A 14 Funkciós Multifunkciós Aprító az otthoni konyha elengedhetetlen eszköze, amely minden vágási, szeletelési és aprítási igényt kielégít. Ez a praktikus konyhai segédeszköz rendelkezik 8 cserélhető pengével, amelyek különböző vágási és szeletelési funkciókat tesznek lehetővé, így szinte bármilyen élelmiszer feldolgozását könnyedén elvégezheti. Jellemzők: 14 Funkció Egyben: Ez a multifunkciós aprító 14 különböző funkciót kínál, beleértve a vágást, szeletelést, reszelést kockázást és még sok mást, így minden konyhai feladatot könnyedén elvégezhet. 8 Cserélhető Penge: A készlet 8 különböző pengét tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű és formájú vágások elvégzését, így rugalmasan alkalmazkodhat az éppen szükséges feldolgozási módszerhez. Kiváló Minőségű Anyagok: Az aprító rozsdamentes acélból készült pengékkel rendelkezik, amelyek tartósak és élesek maradnak hosszú távon, így garantálva a hatékony és pontos vágást. Egyszerű Használat: Az aprító könnyen használható és tisztítható, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt konyhai szakácsok számára. Kompakt és Hordozható: Az aprító kompakt méretű és könnyű, így könnyen tárolható és szállítható, akár otthoni, akár kültéri használatra. Használati útmutató: Válassza ki az éppen szükséges pengét az adott feladathoz. Helyezze be a kívánt pengét az aprítóba, és zárja le a fedelét. Helyezze az élelmiszert az aprítóba, és kezdje el a vágást vagy szeletelést a kényelmes fogantyúval. Termékinformáció: Jó minőség 8 cserélhető penge Tojássárgája-leválasztó Túlméretes ujjvédő Csúszásmentes kialakítású fogantyú Alján csúszásgátló szeletelés Anyaga: rozsdamentes acél és BPA-mentesABS Csomag tartalma: 1 db hámozó 8 db cserélhető penge 1 db Tojássárgája-leválasztó 1 db ujjvédő 1 db Szeletelő Figyelmeztetés: Győződjön meg arról, hogy a pengék biztonságosan vannak rögzítve az aprítóban, és használat előtt mindig olvassa el a használati útmutatót. A 14 Funkciós Multifunkciós Aprító - 8 Cserélhető Penge a konyhai munka könnyedségét és hatékonyságát szolgálja, és minden konyhai szakács számára ideális választás lehet. Ez az aprító praktikus és sokoldalú eszköz, amely segít megkönnyíteni és felgyorsítani az ételek elkészítését a mindennapi életben. Legyen szó aprításról, szeletelésről vagy reszelésről, ez az aprító minden konyhai igényt kielégít, és nélkülözhetetlen eszköz minden modern konyhában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "14 funkciós multifunkciós aprító, szeletelő- minden vágási, szeletelési és aprítási igényt kielégít 8 cserélhető pengével (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: