Betöltés...

Digitális konyhai hőmérő húshoz, folyadékokhoz, érintőképernyős kijelző, gyorsolvasási funkció, időzítő, 8 féle hús, 5 főzési fokozat, mágneses állvány, vízálló, rozsdamentes acél, ezüst

Ár: 11.599 Ft

Digitális konyhai hőmérő húshoz, folyadékokhoz, érintőképernyős kijelző, gyorsolvasási funkció, időzítő, 8 féle hús, 5 főzési fokozat, mágneses állvány, vízálló, rozsdamentes acél, ezüst

【Többfunkciós hőmérő készülék】- A hús digitális hőmérője 8 különböző előre beállított programmal rendelkezik különböző húsfajtákhoz (marha, bárány, borjú, hamburger, sertés, pulyka, csirke és hal) és 5 húskészítési beállításhoz (Well, Med Well, Medium, Med Rare, Rare). Csak válassza ki a készítendő hús típusát, és a sütőhőmérő a többit elintézi. Legyen az szakács, grillezés szerelmese vagy kezdő, mindig tökéletesen főzhetsz. Ez a konyhai hőmérő kiválóan működik italok, olajok, kenyérsütés, sütemények készítése és sok más ételhez.



【Gyors hőmérséklet-olvasás és érintőképernyős kijelző】- A hőmérő pontos hőmérséklet-olvasást végez kevesebb, mint 2 másodperc alatt és +/- 1 Celsius fokos pontossággal rendelkezik. Olvasható hőmérséklet-tartomány 0 ℃ ~ 300 ℃ között, Celsius vagy Fahrenheit fokban kifejezve. Érintse meg a hőmérő kijelzőjét a háttérvilágítás aktiválásához. A kijelző három érintőgombja a hőmérséklet/idő beállítását, az egység váltást és a főzési módok kiválasztását jelöli. A kijelző napközben és éjszaka is világos, színes és tiszta látást biztosít, ideális a szabadtéri grillezéshez.

【Időzítő és riasztás funkció, mágneses rögzítés】- A digitális élelmiszer-hőmérőnek 99 perc 59 másodperces időzítő funkciója van. Kézi hőmérséklet-részlet beállítása a preferenciáktól függően. A digitális hőmérő két erős mágnesével rögzíthető a hűtőszekrényhez, sütőhöz, füstölőhöz, grillezőhöz stb.


【Vízálló rozsdamentes acél érzékelő és 1 méteres hosszú kábel】- Az érzékelő anyaga tartós, rozsdamentes acélból készül, hossza 175 mm, nagy hőállósággal. Az érzékelő egy 1 méteres kábellel van összekötve, így a hőm.



【Az ideális ajándék】 - Ez az eszköz tökéletes ajándék lehet barátoknak vagy családtagoknak. Ez egy olyan kiegészítő, amelyet nem szabadna kihagyni a konyhából. Használható sütéshez-főzéshez, grillezéshez, és még sok más tevékenységhez is alkalmas hőmérőként.







Terméperemelés vezérlése meglepő eredményekért

Nyomja hosszan az S/S gombot 2 másodpercig a személyre szabott hőmérséklet beállításának megkezdéséhez. Ha a hőmérsékletérték villog, nyomja meg az M/M gombot a fokok hozzáadásához, vagy az S/T gombot a fokok csökkentéséhez, majd nyomja meg újra az S/S gombot a beállítás megerősítéséhez. Hangjelzés ad ki, amikor elérik a kívánt hőmérsékletet. Nyomjon meg bármelyik gombot a hang leállításához.

Temporizator

Használsz konyhai időzítőt a főzéshez? Az S/S gombot megnyomva indíthatod vagy megállíthatod az időzítőt. Az időzítő szüneteltetéséhez nyomd meg az S/S gombot, majd egyszerre nyomd meg az M/M és az S/T gombokat a visszaállításhoz.

Egyszerű működés könnyű vezérléssel

- Táplálék mód beállítása/perc beállítása

- Főzési szint opció/második beállítás

- ℃/℉ kapcsoló/egység be-/kikapcsolása

- Erős mágnesek

- Főzési/időzítő kapcsoló

- Be-/kikapcsoló kapcsoló

- Összecsukható állvány

- AAA elemek (tartozékok)

Ezzel a 2 az 1-ben digitális élelmiszer hőmérővel ínycsiklandó eredményeket érhetünk el

Még a szakácsok is használnak húshőmérőt, hogy figyelemmel kísérjék az azonnali belső hőmérsékletet és egy látványos eredményt érjenek el. Az alapvető lépés az amatőr szakácsok számára, akik szeretnének professzionális szinten főzni, nem csak a recept és a lépések ismerete, hanem a főzéshez használt hőmérő és időzítő használata is.

Főbb jellemzők:

- Gyors és pontos élelmiszer-hőmérséklet méréseket kaphat.

- Könnyen kezelhető LCD érintőképernyővel.

- Biztonságos használat hosszú érzékelővel és kábellel a hőtől távol tartva.

- 8 előre beállított hőmérséklet-mód áll rendelkezésre, 5 főzési szinttel.

- Széles hőmérséklet-tartomány (-20℃~300℃) különböző ételekhez.



 

Műszaki adatok:

- Anyag: műanyag, ABS + rozsdamentes acél

- Nagy pontosság: ±1C

- Hőmérsékleti tartomány: -20℃~300℃

- Időzítő tartomány: 00:00--99:59 perc

- Érzékelő hossza: 175 mm

- Kábel hossza: 100 cm

- Rögzítési mód: mágnesek és hajtogatható tartó

- Tápellátás: 2 db AAA elem (tartozék)



 



 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Digitális konyhai hőmérő húshoz, folyadékokhoz, érintőképernyős kijelző, gyorsolvasási funkció, időzítő, 8 féle hús, 5 főzési fokozat, mágneses állvány, vízálló, rozsdamentes acél, ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: