Betöltés...

Zwilling All Star 33760-500-0 Késkészlet (5db/csomag)

Ár: 113.730 Ft

A késtömb, amely egyben élezőkő is: a ZWILLING ALL*STAR sorozat önélező késtömbje elvégzi Ön helyett az élezést. Hogyan? A sima pengéjű kések nyílásaiban lévő kerámia élezőkövek segítségével. Ezek úgy vannak elhelyezve, hogy automatikusan élesíti a pengét minden alkalommal, amikor belenyomja és kihúzza - így a konyhakések sokáig szép élesek maradnak. A kések különlegessége a prémium kategóriás logóapplikációk. Magad választhatod ki, hogy melyik szín illik leginkább a konyhádhoz és az életstílusodhoz, például egy elegáns fekete. Ahogy a ZWILLING-től elvárható, a kések élességükkel és "made in Germany" minőségükkel nyűgöznek le. Rozsdamentes ZWILLING speciális formulájú acélból készülnek, ezért stabilak és korrózióállóak. A jéggel edzett FRIODUR pengék lenyűgözően éltartóak és hatékony vágást tesznek lehetővé. A kiváló minőségű műanyagból készült, újonnan kialakított ergonomikus markolatnak köszönhetően a kések mindig kényelmesen fekszenek a kézben. Fáradtságmentes munkavégzéshez bármilyen vágási technikával. Az önélező késblokk tartalmaz egy metszőkést, egy használati kést, egy kenyérvágó kést, egy szakácskést és egy hámozókést. A késeken kívül a szürke késblokkban egy ZWILLING TWIN L többcélú olló is található, amely igazi mindenes a konyhában. Megjegyzés: Az önélező késblokk csak ezekhez a ZWILLING ALL*STAR sorozatba tartozó konyhakésekhez alkalmas.

Divatos designFekete prémium logó applikációJéggel edzett FRIODUR penge, vágásálló és korrózióállóRozsdamentes ZWILLING speciális formulájú acélErgonomikus markolat, kényelmesen illeszkedik a kézbeBeépített kerámia élezőkövek5 kés: Kés, használati kés, kenyérvágó kés, szakácskés és hámozókés.Beleértve a ZWILLING TWIN L többcélú ollót.A blokk csak a ZWILLING ALL*STAR sorozat ezen késeihez alkalmas

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling All Star 33760-500-0 Késkészlet (5db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: