Betöltés...

Ultraibolya sterilizátor/evőeszköz szárító, evőeszköz tartó funkcióval, fehér

Ár: 17.227 Ft





Itt az ideje, hogy élvezze egy intelligens multifunkciós készüléket, amely leegyszerűsíti a konyhai életét! Ez a 3 az 1-ben készülék UV-sterilizálóval, evőeszközszárítóval és evőeszköztartóval van felszerelve, mindez egyetlen kompakt és stílusos készülékben.



A higiénia és a kényelem terén magas színvonalat felállító, okos készülék segítségével könnyedén sterilizálhatja és száríthatja evőeszközeit. Az UV sterilizátor UV-C fény kibocsátásával működik, amely elpusztítja a baktériumokat és vírusokat, így optimális higiéniát biztosít az edények számára.



A sterilizálás után az evőeszközök a beépített szárítóval gyorsan és hatékonyan megszáríthatók, így azonnal használhatja őket. Az evőeszköztartó tökéletes az evőeszközök rendszerezésére és tárolására, és stílusos fehér színben kapható.



Ez az okos, többfunkciós készülék tökéletes otthoni használatra, de éttermekben, bárokban vagy más olyan helyeken is sikeresen használható, ahol a higiénia elengedhetetlen. Ha olyan készülékbe szeretne befektetni, amely leegyszerűsíti az életét, akkor ez az intelligens 3 az 1-ben multifunkciós készülék a tökéletes választás az Ön számára!







Egy ciklus körülbelül 45 percig tart, majd 4 óránként a gép automatikusan elindul, és fertőtleníti a tartóban lévő evőeszközöket.

 



Nagyon csendes termék, működés közben nem hallható zaj. Egyetlen érintéses gombbal indul és áll le, a gép használata a lehető legintuitívabb és legegyszerűbb. Bekapcsolás után automatikusan elindítja a tartóban lévő tárgyak szárítási és fertőtlenítési folyamatát. Az edények szárítása PTC-technológiával történik 60-70 Celsius-fokos állandó hőmérsékleten. Ez az eljárás nem segíti elő a baktériumok növekedését a nedvességgel az edényeken, éppen ellenkezőleg, a baktériumok 99,9%-át elpusztítják az ultraibolya hullámok, még szárítás közben is.





A készüléket egy normál 220 V-os aljzatról, saját tápkábellel táplálja. A termék nem öblíthető folyó víz alatt, csak a termék belsejében lévő evőeszköz-tartó, amelyet tisztításhoz külön kell eltávolítani a termék külső részétől.



30 000 órát meghaladó élettartam

A termék méretei 22 cm x 11 cm x 11 cm x 11 cm





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ultraibolya sterilizátor/evőeszköz szárító, evőeszköz tartó funkcióval, fehér" című hirdetést látja. (fent)