Betöltés...

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő (Piros)

Ár: 359.990 Ft

GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 - sima penge, teljesen fém szeletelőSokoldalú szeletelőgép kifinomult konyhákbaFelsőkategóriás háztartási gépNagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogásKapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódértSima tömör acél penge homorú élezéssel, mely ideális a hajszálvékony szeleteléshezBármi szeletelhető veleTökéletesen alkalmas sonka (serrano vagy pármai) vagy carpaccio, sajt, felvágott akár hajszálvékony szeleteléséreTeljesen fém anódos bevonatú hordozókocsiKönnyű tisztítás a levehető késsel és a kifordítható hordozókocsivalAz igényes konyhákba a GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőgépeket ajánljuk, hiszen a Sliced Kitchen sorozat felsőkategóriás szeletelőivel lehetővé válik a tökéletesen sima, hajszálvékony szeletek szeletelése. Sima, teljesen edzett, 190 cm-es fém körkéssel felszereltek, mely homorú élezéssel és különleges rozsdamentes anyagból készült. A fém körkést borító, egységes, sima felületű késvédő szintén rozsdamentes acélból készült, ekképpen teljessé teszi az egyébként is dekoratív szeletelőgépek megjelenését.Profi szeletelő otthonraA szakemberek számára tervezett szeletelőgépeket hozza el a GRAEF az Ön otthonába a Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőkkel, melyek felhasználását tekintve profi háztartási, anyagösszetételét tekintve elsőrangú készülékek, megjelenésükben pedig teljesen a modern háztartásokhoz alkalmazkodnak. A dizájn mellett a kiegészítők nagy száma is kiemeli a szeletelőgépeket a piac aktuális kínálatából. Ha egy Sliced Kitchen 900 szelelőt vásárol, akkor biztos lehet abban, hogy egy olyan társra lel a konyhában, mely biztonságos, igényes, kimagasló minőségű, kényelmes használni és nem mellesleg minden részletében kifinomult és innovatív.  Elképesztően csendes, erős motor
A Németországban készülő, kiváló ár-érték arányú Sliced Kitchen SKS 900 szeletelőket karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 185 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez. A halk, de ennek ellenére nagyon erős indukciós (aszinkron) motor a Sliced Kitchen SKS 900-at a konyha tökéletes kellékévé változtatja. A folyamatos és állandó motorfordulatszámnak köszönhetően garantálja a legjobb vágási eredményeket.Precíz szeletvastagságA szeletek vastagsága 0-15 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.Tipp: Minél vékonyabb egy szelet, annál több aroma szabadul fel benne és annál finomabb lesz az íze az élelmiszernek. 
Könnyű működtetésAz Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők folyamatos működésmóddal rendelkeznek, mely egy egyszerű kapcsolóval szabályozható. 
Rendkívül egyszerű tisztításA szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt, érdemes minden használat után letisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozás is könnyen elvégezhető legyen. A GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható a hozzá tartozó körkés eltávolító eszközzel, mely a csomag alap tartozéka. A könnyű tisztítás érdekében a hordozókocsi egyszerűen kifordítható és anód anyaggal van bevonva. Az anód egy rendkívül korrózióálló anyag, így az ezzel fedett területen biztosan nem lép fel korrózió. A korrózió főként a nedves területekre jellemző, mint a szeletelőgépek hordozókocsija, így az anódos bevonat segíti a rendkívül könnyű tisztítást.
Felső kategóriás háztartási szeletelőkA Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők felsőkategóriás szeletelőgépek háztartási használatra. A nagy, masszív acél, 19 cm-es pengével és annak rozsdamentes acél penge fedőlapjával könnyedén és bármiféle nehézség nélkül lehet felszeletelni az ételeket.Precíz hordozókocsi-vezetésAz anódos bevonatú alumínium kocsi külső kerek rúdjával könnyedén és precízen vezeti a felvágandó ételt, valamint a könnyű tisztítás érdekében a hordozókocsi egyszerűen kifordítható.
Alap tartozékokA szeletelők tartozéka a 230 mm-es, teljesen fém hordozókocsi és a vezető rúd, melyek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelők részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik. A fém alaplemezbe a késre nem ártalmas és higiénikus vágódeszka van beépítve. Mindemellett egy professzionális késélezőt (D-1006), egy fém tálcát, egy késeltávolító eszközt és egy MiniSlicer kiegészítőt is tartalmaz.MiniSlice tartozék a kisebb alapanyagok könnyű szeleteléséértA MiniSlice tartozék segítségével a felszeletelendő anyagot könnyedén a késhez tudjuk irányítani anélkül, hogy hozzá kellene nyomnunk. Az alapanyagot egyszerűen csak bele kell dobni a döntött MiniSlice tartozékba és a gravitációt kihasználva az magától a kés pengéjéhez fog csúszni és a felvágandó anyag tökéletes szeletekre fog szétválni. Ezzel a tartozékokkal az olyan kisebb összetevőket tudjuk biztonságosan és kényelmesen leszeletelni, mint a zöldségek, gyümölcsök, szalámik. A dolgunk csupán annyi, hogy a töltőtengelybe beledobjuk az élelmiszert és bekapcsoljuk a szeletelőgépet. Még akár gombák vagy kisebb krumplik is belehelyezhetők és így gyorsan vékony ovális szeletekre vághatók maradék és sérülésveszély nélkül. Mindez intenzív élelmiszer aromát eredményez, ugyanakkor a főzési időt is lerövidíti.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "GRAEF Sliced Kitchen SKS 900 szeletelő (Piros)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: