Betöltés...

Fitnesz Többfunkciós vonórudak 001, fal rögzítés, és Felfüggeszthető edzőheveder TRX P3-3 PRO, Fekete/Sárga

Ár: 59.990 Ft

Fitnesz Többfunkciós vonórudak 001, fal rögzítés, és Felfüggeszthető edzőheveder TRX P3-3 PRO, Fekete/Sárga



 



Komplett TRX P3-3 rendszer, legújabb generáció



(TRX) - Ellenállási gyakorlatok


A TRX PRO rendszert eredetileg az amerikai haderő haditengerészeti tömítésének képzésére fejlesztették ki, de az idők folyamán világszerte elfogadták mindenféle sport szakemberek (sportolók, testépítők, olimpikonok, profi sportolók), de a fitnesz szerelmesei is, akik otthon, a legfejlettebb edzőrendszer beltéren és kültéren egyaránt.


A TRX Pro 3-3 rendszer az eddigi legfejlettebb TRX rendszer, a 3-3 változat pedig minden elemet tartalmaz, amely az összes izomcsoport intenzív és teljes edzéséhez szükséges.


Többszörös felhasználás: Építi és erősíti az izmokat, zsíréget, növeli az állóképességet és javítja a rugalmasságot


Edzés bárhol: A teljes edzés elvégzéséhez nem kell edzőterembe mennie, mert ezt a csomagot kifejezetten arra tervezték, hogy magával vigye nyaralni, otthon vagy a parkban, bárhol is legyen, élvezheti a szakmai programot .


Teljes gyakorlatsor: kardió, ellenállás és nyújtás: tapadás, térdhajlítás az egyik lábon, has, fekvőtámaszok stb.


Kiválóan kalóriát éget: nagyon jó kalóriatartalmú fogyasztó és anyagcsere-gyorsító.


Multifunkcionális: Használható edzésen, de sérülés utáni fizikai felépülésnél is.


Helyreállítási gyakorlatok esetén ajánlott a csuklóval vagy a háttal kapcsolatos problémákra.


Könnyen szállítható és tárolható bárhol is van!


Kiváló teljes testedzéshez a testmozgás során.


Tökéletes edzéshez az edzőteremben vagy otthon.


A TRX képzés előnyei


Az 1 a test összes izmát edzi


2 fejleszti az izomerőt


A 3 is jó kardió edzés


4 növeli a rugalmasságot, az egyensúlyt és a mobilitást


Az 5. ábra csökkenti a sérülések kockázatát


A 6. egy edzés, amely fejleszti az állóképességet







 











A multifunkcionális vonórúd a falhoz okosan vontatási és egyéb gyakorlatokhoz lett kialakítva a karok, a has számára, tökéletes otthoni gyors edzésekhez, de edzőtermekhez, sportlétesítményekhez és még a szabadban is.


Rendkívül robusztus, szilárd fémszerkezetből készül, minden alkatrész hegesztéssel van összekötve - NEM igényel semmilyen összeszerelést, csak a falra, bármilyen típusú falra van szerelve. Számos megragadási lehetőséget kínál a gyakorlatok széles és változatos választékához. A jobb tapadás érdekében ajánlott védőkesztyűt használni, amely megakadályozza a csúszást és biztosítja a kényelmes fogást. Ez a gyakorlati vonóerő lehetővé teszi a mellkas, a hát, a váll, a nyak, a karok és a has edzését könnyű és rendkívül hatékony módon.


A falra szerelhető ZOCO BODY-001 vonóhorog ideális saját súlyú izmok erősítésére, alkalmas otthoni és nem csak sportközpontokban vagy edzőtermekben történő használatra.



A vonórúd 6 fogantyúval van ellátva. Szilárd felépítése miatt a készüléket legfeljebb 150 kg testtömegű emberek használhatják, így különböző súlycsoportok számára alkalmas.


A ZOCO BODY-001 vonórudat rögzített falra szereléshez tervezték, és könnyen összeszerelhető. A szilárd falakhoz történő biztonságos rögzítéshez nagy lyukak vannak, amelyekhez 10 darab megfelelő biztonsági tipli tartozik.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haspad
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Fitnesz Többfunkciós vonórudak 001, fal rögzítés, és Felfüggeszthető edzőheveder TRX P3-3 PRO, Fekete/Sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: