Betöltés...

Gorilla Sports Gimnasztikai Labda 55 cm kék

Ár: 6.790 Ft

Az 55 cm átmérőjű fitnesz- vagy gimnasztikai labda a praktikus és univerzális sporteszközök legnagyobb változata. Ideális a hát- és hasizmok erősítésére. Könnyen szállítható, csak engedje ki a levegőt a szelepen keresztül. A gimnasztikai labdák szállítása tartalmaz egy pumpát a felfújáshoz.
FITNESSLABDA PUMPA ÉS A FELFÚJÁS MENETE:

A pilates labda felfújásához szükséged lesz egy megbízható pumpára is. Választhatod a kisebb méretű pumpánkat, amivel 2 perc alatt felfújhatod az eszközt, illetve ha szükség van rá rápumpálhatsz használhat előtt. Ha pedig helytakarékosság miatt gyakran szeretnéd felfújni és leengedni a fitlabdát, akkor a másik, nagyobb méretű pumpánkat válaszd. Ez a pumpa kétutas rendszerével pillanatok alatt nem csak felfújni, de leengedni is képes a labdát. Mire kell figyelned a labda felfújásánál?
A gimnasztikai labda felfújásakor ügyeljünk arra, hogy a labda átmérője felfújás után ne legyen nagyobb az ajánlott méretnél.
A fitball-t mindig a jelölt méretre fújd fel, ehhez használj mérőszalagot!
Sose fújd túl a labdát, mert ez balesetveszélyes lehet!
Ellenőrizd, hogy a térdeid a megfelelő szögben állnak-e! Ha nem, állíts egy kicsit a labda keménységén fújással vagy leeresztéssel.

Termék részletek:

anyaga: 49% PVC, 49% gumi adalékanyag TBC, 2% segédanyag
szín: kék
átmérő: 55 cm
teherbírás: 500 kg
magasságra alkalmas: 156 - 165 cm

Csomag tartalma:

1 x torna labda


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Gorilla Sports Gimnasztikai Labda 55 cm kék" című hirdetést látja. (fent)