Betöltés...

Masszázs henger MOVIT® Roller - piros

Ár: 4.690 Ft

MOVIT - welness és fitness termékek minőségi márkája. A MOVIT márka több mint 10 éves történelemmel rendelkezik, mely során széleskörű termékpalettára tett szert. A felhasználók a termékeket pozitívan értékelik nemcsak a magánéletben, hanem sport tanulmányok, rehabilitáció során és üzleti területeken is.
FASCIA masszázs henger, melynek lényege az izomzatban kialakult feszültségek feloldásában, felszabadításában rejlik. Speciális kialakítása célzott izom masszázst tesz lehetővé, továbbá serkenti a reflexzónákat. Csökkenti és az izületi fájdalmakat, növeli a vérkeringést és serkenti az edzéssel terhelt izomzat regenerációját. A masszázs henger ideális segédeszköz a sérült izomzatban keletkezett letapadások és behegesedett szövetek fellazítására.
Minőségi márka: az anyag csúszásmentes és kopásálló, kellemes tapintású és mentes a káros anyagoktól és veszélyes lágyítóktól (TÜV SÜD)
Praktikus:
széleskörű alkalmazási területkompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállíthatóhasználatra kész bárhol, legyen szó otthonáról vagy a fitness stúdiórólideális regenerációhoz, terápiás célokra vagy rehabilitációhoz
Műszaki leírás:

méretei: 33 x 14 cm
súlya: kb 0,8 kg
javasolt súlykorlát: kb 100 kg
fedőanyag: EVA
töltet anyaga: PVC mag, igénytelen karbantartás, mosható
színe: piros

A csomag tartalma:
1 x MOVIT masszázs henger

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Masszázs henger MOVIT® Roller - piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: