Betöltés...

Szőrkefe durva szőrzetre

Ár: 3.790 Ft

A kefe durva szőrzet és aljszőrzet eltávolítására szolgál kisállatokon. Kifejezetten ajánljuk: elhalt szőr, szennyeződések, valamint különféle rovarok eltávolítására az állatok testéből. A szőr sokszor ellenáll a fésülésnek, ezért az EzzyGroom mikrofogainak szerkezetét úgy alakították ki, hogy tökéletesen megbirkózzanak ezzel a feladattal.


A kefével eltávolított elhalt bőr és szőr helyet teremtenek az új bőrszövetek és szőrszálak számára. Az egészséges, tiszta bőr és szőrzet nagyon fontos eleme az állatok higiéniájának! Ennek köszönhetően minimalizálja az irritáció kockázatát, csökkenti a kellemetlen viszketés és szag kialakulásának lehetőségét.


A durva szőr fésülésére szolgáló kefe felépítése kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy fogai a lehető legpontosabban gyűjtsenek össze a bőr felszínéről mindent, ami szennyezi kedvencünk szőrét, nem feledkezve meg a legrövidebb és legdurvább szőrről sem.


Olyan felnőtt kutyáknál működik, mint a labrador, a beagle, a berni pásztorkutya, a szibériai husky, a német juhászkutya, az újfundlandi, a golden retriever, a walesi corgi. Alkalmas macskák és más durva szőrű állatok számára is.

LEÍRÁS:



anyaga: fém/fa
méretei: 10 x 5,5 x 2 cm
súlya: 52g
súlya a csomagolásban: 54 g




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Kisemlős, rágcsáló rovaton belül a(z) "Szőrkefe durva szőrzetre" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: