Betöltés...

Balatonmáriafürdő, olcsó balatoni nyaralás, kiadó ház

Ár: 1.900 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Balatonmáriafürdőn, a Balaton déli partján csendes, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Nyaralónk alsó és felső szintjén egy-egy tágas, külön bejáratú apartmanban tudjuk fogadni Önöket. Mindegyik apartmanhoz 3 szoba, konyha, fürdőszoba, egy tágas nappali, és terasz tartozik. A konyhában gáztűzhely, mikrosütő, és hűtőszekrény található. Tv is van mindegyik szinten. Az udvaron grillezni, bográcsozni lehet. Autóval az udvaron parkolhatnak.

A központ és a strand gyalog 5 percre van a háztól. A faluban több étterem és élelmiszer üzlet áll a nyaralni vágyók rendelkezésére. A háztól nem messze az utcában egy kisebb játszótér is található.

Melegvizű fürdők és akvaparkok is vannak a közelben. A legközelebbi városok Keszthely, Hévíz, Fonyód és Marcali.

Közvetlen hajójárat megy Badacsonyba és Szigligetre. Kerékpárt is lehet kölcsönözni. Elkészült a kerékpárút a tó körül. A vasútállomás gyalog néhány percre van a háztól.

A falu az M7-es autópályán, vagy a 7-es úton könnyen megközelíthető.

Az ár: 1900Ft/fő/éjszaka, amely magában foglalja az idegenforgalmi adót is. Tel.:06-85-313251. E-mail:hl.tanar@freemail.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balatonmáriafürdő
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Dózsa György
Telek nagysága (m2) : 120
Épület hasznos területe (m2) : 100
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Eddig megtekintették 1377 alkalommal

Kiadó telkek, nyaralók rovaton belül a(z) "Balatonmáriafürdő, olcsó balatoni nyaralás, kiadó ház" című hirdetést látja. (fent)