Betöltés...

MAYILON® digitális gázszivárgás detektor, riasztó funkcióval, LCD kijelző, fekete

Ár: 11.090 Ft

Termék leírás: A MAYILON® digitális gázszivárgás detektor egy olyan eszköz, amelyet gázszivárgások észlelésére terveztek. Egy LCD kijelzővel rendelkezik, amely segít a felhasználónak megtekinteni az aktuális értékeket és információkat a detektált gázszintekről. Kíváló mérési tulajdonságokkal rendelkezik: Gázszivárgás érzékelése: Az eszköz különböző éghető gázokat érzékel, például metánt, propánt, butánt, és más potenciálisan veszélyes gázokat. Riasztó funkció: Amikor gázszivárgást észlel, a detektor beépített riasztóval jelzi ezt a felhasználónak, hogy azonnal intézkedhessen a helyzet kezelésére és a biztonság megőrzésére. LCD kijelző: A digitális kijelzőn jelennek meg az aktuális gázszintek és más fontos információk, így könnyen nyomon követhető és megértő a helyzet. Kompakt kialakítás: Az eszköz kis mérete és dizájnja teszi lehetővé a könnyű telepítést és használatot otthonunkban, irodában vagy más környezetben. Megbízhatóság: A MAYILON® márka híres megbízható és tartós termékeiről, így ez a gázszivárgás detektor is egy magas minőségű és megbízható mérőeszköz. A MAYILON® digitális gázszivárgás detektor ideális választás azoknak, akik biztonsági szempontból szeretnének felkészülni és védekezni a potenciális gázszivárgások ellen otthonukban vagy munkahelyükön. Csomag tartalma:
1 x Gázszivárgás detektor
1 x Használati útmutató

Tulajdonságok: Digitális gázszivárgás detektor Magas értékeknél hang- és fényjelzés. Gázok széles skálájának kimutatására használható:
* Metanol
* Etanol
* Propán
* Bután
* Alkohol
* Ammónia
* Hidrogén
* Földgáz
* Aceton, Acetilén
* Ásványolaj
* Ipari anyagok
* Szulfátok
* Szén-monoxid
* Benzin Műszaki adatok: Anyag: ABS/Fém Első bekapcsolás: magas érzékenységű (S) mód Szükséges idő bekapcsoláshoz: 30 másodperc Mérési tartomány: 50~1000ppm Mérési pontosság: ±10% FS (Methane) Érzékenység: >50ppm Mérési sebesség:
* 500ppm esetén 2 másodperc LCD kijelző mérete: 0.8cm x 1.5cm Műszer üzemeltetési hőmérséklet: 0℃ ~ +50℃ Műszer üzemi páratartalom: 20~80% RH Gombok:
* Be-/Kikapcsoló gomb
* S gomb (magas érzékenységű mód) Méret (h x sz x m): 170mm x 42mm x 28mm Tömeg: 80 g Tápellátása: 2 x 1.5 V AAA A termék CE, FCC, RoHS, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik. Továbbá az eszköz megfelel az ISO9001:2000 szabványnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "MAYILON® digitális gázszivárgás detektor, riasztó funkcióval, LCD kijelző, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: