Betöltés...

Biztonsági kamera vezeték nélküli, kültéri, 1080p Ai mozgásérzékelés

Ár: 19.490 Ft

Biztonsági kamera vezeték nélküli, kültéri, 1080p Ai mozgásérzékelés [1080p HD élő videó és színes éjjellátó biztonsági kamera] Fejlettebb objektív, 3,3 mm-es gyújtótávolság, 1920 * 1080p ultra HD minőségű kamera.
Biztonsági kamera vezeték nélküli kültéri, 1080p Ai mozgásérzékelés színes éjjellátó újratölthető kamera IP65 vízálló 65128057Kettős fényforrású éjjellátó készülék.A színes éjszakai látás és az infravörös éjjellátó két lehetőség.Kiváló objektív és kiváló képminőség, a vezeték nélküli kamera egyetlen részletet sem hagy ki.

[Vezeték nélküli biztonság és újratölthető akkumulátor WiFi kamera]

Beépített 5200mAh újratölthető akkumulátor, töltés 10 órán keresztül, akár 6 hónapos vezeték nélküli akkumulátor kamera.Ez egy igazi alacsony fogyasztású otthoni biztonsági kamera.Nem igényel vezetékeket, és bárhová telepíthető. (függőleges) 55 fok; (átlós) 110 fok, a ház belső és külső tájképe egy pillantásra tiszta.
A telepítési módszer is nagyon egyszerű, mindaddig, amíg a konzol a helyén van, a fényképezőgép tetszés szerint szétszerelhető. (Csak 2,4 GHz-es Wi-Fi esetén beépített antennával)

[Fekete technológiájú mozgásérzékelés]

Az AI felismeri a fekete technológiát, és különleges gondolkodni - objektumfelismerés és viselkedéselemzésmesterséges intelligencia algoritmusai intelligensen azonosítják az embereket, járműveket, háziállatokat, csomagokat és egyéb célpontokat, és elemzik viselkedésüket az elemzési eredmények finomítása érdekében( Elhaladás, tartózkodás vagy távozás stb.) azonnal az APP-be kerülnek, és több ezer mérföld távolságra lévő dinamika megragadható.

[Intelligens nyomás]

Intelligens push zavar elleni védelemÁllítsa be a célfigyelési kategóriát az APP-ben, a felhő AI rendszer csak akkor értesíti a felhasználót, ha a megfelelő célpontot azonosították, pontosan azonosítja, elutasítja az interferenciát és kiszűri a haszontalan riasztásokat az ápolási területenAz ápolási terület testreszabása,A mobil APP pontosan megrajzolja az érdeklődési területet, és a push folyamat során kiszűri a területen kívüli irreleváns információkat, kulcsfontosságú területek és kulcsfontosságú ellátás.

[Kétirányú beszélgetés és intelligens riasztás]

Ez a megfigyelő kamera beépített vízálló mikrofonnal és Hi-Fi hangszóróval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valós időben beszéljen telefonjával.Az élő nézetet megtekintheti a telefonján.A villogó fehér fények és szirénák elűzik a nemkívánatos látogatókat. A golyókamera PIR mozgásérzékelése szintén bekapcsol a rögzítéshez.
Szín: fehér
Anyag: ABS
Csomag tartalma:
1 * Vezeték nélküli kamera
1 * Rögzítő konzol
1 * USB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Biztonsági kamera vezeték nélküli, kültéri, 1080p Ai mozgásérzékelés" című hirdetést látja. (fent)